Leuanvetoa ja nakuilua

Sitä sanotaan, että toimivan parisuhteen eteen pitää tehdä hurjasti töitä. Täytyy osata pitää kipinää yllä ja kyetä yllättämään toinen vielä vuosien jälkeenkin. Kun tässä nyt on yhteisiä vuosia takana jo lähes kymmenkunta, alkaa se mielikuvitus olla toisinaan koetuksella niiden yllätysten suhteen.

No, tänään keksin yllättää mieheni vetämällä leukoja alasti. Tai siis melkein alasti, siveyttäni kun jätin kuitenkin villasukat jalkaan. Ja yllättyihän se, väittäisin jopa, että positiivisesti. Mutta ei ehkä kuitenkaan niinkään siitä, että roikuin tangossa pelkkiin villasukkiin sonnustautuneena, vaan että vaimo veti kymmenen puhdasta leukaa – tuolla elopainolla!

Että siinäpä taas yksi vinkki lisää A. Sinivaaran parisuhteen hoito-oppaaseen. Tee enemmän asioita villasukissa.

Tarina tapauksen taustalla on se, että sain viime jouluna mieheltä niinkin romanttisen joululahjan, kuin leuanvetotangon. Vihdoin tänä aamuna, jokunen tovi joululahjan avaamisen jälkeen, mies sitten pulttasi tangon autotallin kattoparruun. Koska olin tapahtumaa jo hetken odotellut, singahdin innoissani talliin pelkässä kylpytakissa, kiskaisin sen päältäni ja tartuin toimeen. Ja olihan se nyt oikeasti paljon kevyempää ilman vaatteita. Ensi kerralla kun jätän pois ne villasukatkin, vedän ainakin kaksi leukaa enemmän.

Ps. Nöyrimmät pahoitteluni, mikäli joku otsikon perusteella blogiini eksynyt henkilö pettyi kuvan rajaukseen. Omaksi parhaaksesi se vain on, omaksi parhaaksesi.

9 kommenttia artikkeliin ”Leuanvetoa ja nakuilua

  1. Hahha, me ollaan miehen kanssa oltu naimisissa vasta alle vuosi, joten yllättäminen on vielä jokseenkin helppoa. Minä yllätin miehen tekemällä ihan tosta vaan 20 miesten punnerrusta. Oli kyllä miehen ilme näkemisen arvoinen. 😀

    Tykkää

  2. Huippua ! sekä asu että tulos : ) Itsellä ei montaa varmaan nyt mene, vaikkei olisi nitä villasukkiakaan painona, sen verran golfkyynärpää rajoittaa…

    Tykkää

  3. Paluuviite: Amerikkalaisia protskupannareita ja nakuilua | Onnenpäivä

Asiallista kommentointia, kiitos!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.