Se tunne kun…

…vanhempi herrasmies tulee neuvomaan kesken punttitreenin, että kannattaisi minunkin vaan polkea tunti crosstrainerilla, että se on paljon tehokkaampaa ja hyödyllisempää kuin salitreeni ja kiinteyttää koko vartaloa samalla kertaa.

Nyt oikeasti taas. Näytänkö minä naiselta, jota kiinnostaa käydä salilla ainoastaan sauvomassa crossarilla? HÄH?

13 kommenttia artikkeliin ”Se tunne kun…

 1. Saatana….mulle taas on samantyylinen paskapaa sanonut etta oot jo liian laiha,mees pois elliptical trainerilta ja nosta vahan painoja niin saat muotoja. Ma annoin sille saman merkin kun sakin,keskisormi ylos niinkuin olis jo!! Siis v—– asiantuntijat. En ma tieda oliko taa nyt asiallinen kommentti mut meni vihaksi taas noitten allojen ukkojen takia.

  Tykkää

  • Tää oli muutenkin tosi hämmentävä tapahtuma. Minä siinä koitin sitten koitin selvittää, että kun tykkään tehdä aerobiset treenini ulkosalla, että sali on mulle lähinnä raudan nostelua varten, mitä nyt vartin joskus treenin jälkeen stepperöin. Mies tähän sitten, että eihän se juokseminen ja pyöräily ole yhtään niin tehokasta kokovartalotreeniä kuin crossari! Että sitä mun kannattaisi tehdä, kaikki muu on tehotonta ja turhaa 😀 En kestä.

   Tykkää

   • No, blogin linjaan voisivat varmaan parhaiten vaikuttaa ne miehet, jotka pitäisivät mansplaininginsa omana tietonaan. 😉 Hyvä vaan, että raportoit kokemaasi tänne.

    Oonko jotenkin outo, kun ei IKINÄ tulisi pieneen mieleenkään mennä salilla neuvomaan tuntemattomalle ihmiselle – jonka treeneistä, motiiveista, preferensseistä tai ylipäätään tilanteesta ei tiedä yhtään mitään! – mitä hänen pitäisi siellä tehdä? Tuossa ei ole edes loukkaavinta se, mitä sanoo, vaan se taustalla häilyvä (tiedostettu tai tiedostamaton) asenne, että minä selkeesti nyt olen paljon fiksumpi tuota ihmistä ja omistan hänen kroppansa siinä määrin, että olen paras asiantuntija vähän kertomaan tosiasioita.

    Tykkää

 2. Pappa on kattonu vähän liikaa ostoskanavaa aikoinaan. Eikö siinä tv-shop -mainoksessa hoettu nimenomaan kuinka vaivalloista ja yksipuolista kaikki muu liikunta on crossailuun verrattuna? 😀
  Eikä tää oo miesvihaa, vaan ihan ääliövihaa. Samat tuntemukset olisi varmasti heränneet jos naispuolinen olisi tullut antamaan ”hyviä” neuvoja.

  Tykkää

  • Hämmentävää tässä on se, että tää miekkonen treenauttaa salilla tytärtään ihan kunnon meiningillä. Eli ei sen täysin kuutamollakaan pitäisi olla :O Ehkä se katsoi, että höllyvineni olisin eniten ihan vaan sen crossarin tarpeessa 😀

   Tykkää

 3. Voi hyvä ihme, on sulla ollu kokemuksia. Varsinkin tuo kauppareissulla kokemasi juttu, todella ikävä. Omista kokemuksista muuten voin sanoa, että jostain syystä nämä omituiset tyypit tuntuu tulevan kausissa. Muistan sellaisia aikoja, että lyhyen ajan sisään ollu paljon jotain omituisia juttuja ja ihan tuntemattomilta. Sitten on taas saanut olla rauhassa. Ehkä sulla on nyt vaan joku vaihe menossa, toivottavasti, ettei tästä tule mies-viha blogia. 😀 Mutta älä ikinä anna minkäänlaisten ääliöiden määritellä millainen olet naisena tai ihmisenä.

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.