Miltä ensimmäiset kevätpäivät tuntuvat?

Kalifornialaisten tuttavieni yksi suurimmista paluumuuttoani koskevista huolen- ja ihmettelynaiheista on ollut suomalainen sää. Että kuinka minä voin selvitä niin kylmästä, pitkästä ja pimeästä talvesta ja milloin meillä oikein alkaa kesä?

Joitakin päiviä sitten, takapihan terassilla auringonsäteitä kasvoille kerätessäni, tulin miettineeksi, että kuinka kummassa sanat voisivat riittää kertomaan Kalifornian ystävilleni miltä kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät plussan puolelle kohoavine lämpötiloineen oikein tuntuvat? Miltä tuntuu, kun valoa on vihdoin enemmän kuin pimeyttä, auringonsäteet lämmittävät jo niin kovasti, että tekee mieli riisua takki ja kun valkoinen hanki häikäisee silmiä enemmän kuin Kalifornian aurinko ikinä?

Siitä se ajatus sitten lähti. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

250316_1

Jumankekka, se tuntuu ihan kesältä ja tekisi mieli ottaa jo aurinkoa!

 

 

15 kommenttia artikkeliin ”Miltä ensimmäiset kevätpäivät tuntuvat?

 1. Jos pitäisi lyhyesti selittää miltä näyttää (kirjaimellisesti) jäätävän seksikäs nainen, näyttäisin tämän kuvan! Ihan hämmennyin itsekin, että tuollainen ajatus pulpahti päähän, harvemmin kun naisia katselen tai tuollaisia asioita huomioin. Ihanhan tässä perisuomalainen kateellisuus iskee, että itse ei ole päässyt vielä tuollaiseen kuntoon 🙂

  Tykkää

 2. Herranen aika sinä olet upea! Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja kyllä sinun tuotoksia vain on aina yhtä ihana lukea, tämän kuvan myötä oli myös pakko ruveta kommentointipuuhiin. Vasta itsekin mietin kuinka kevätaurinko paistoi takapihalle, kuinka älyttömän hyvältä se tuntui. Tosin villapaita päällä 😊 on se vaan hienoa että meillä on kaikki neljä vuodenaikaa, itse ainakin nautin jokaisesta koska kaikista ne löytyy äärettömän hienot puolet. Ihanaa kevättä sinulle 😊!

  Tykkää

  • Kiitos ihanista sanoista! Olen kaivannut kevättä ja kevättunnelmaa ihan älyttömästi, vaikka olihan Kaliforniassakin kevät, mutta ei siellä ollut tällaista ”hurmiota” kuin Suomessa 🙂 Tämä on jotain aivan ainutlaatuista. Loistoa kevättä myös sulle!

   Tykkää

 3. Paluuviite: Karkkipäivä | Onnenpäivä

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.