Nainen, mikä miehessä herättää mielenkiintosi?

Kyselin uteliaisuuttani viime kirjoituksessani miehiltä, mikä meissä naisissa onkaan se ensimmäinen juttu, joka herättää heidän mielenkiintonsa. Samalla kysäisin, mikä vastaavasti saa kiertämään naisen kaukaa. Nyt on miesten vuoro kuulla mikä meidät naiset saa teistä kiinnostumaan, tai päinvastoin. Vastata voin vain omasta puolestani, mutta teillä naispuolisilla lukijoilla on aiheeseen varmasti sananen sanottavana. Eli nyt pojat tarkkana!

Kaivetaanpa esiin sisäinen sinkkuni ja listataan pari faktaa. En voi sietää tärkeilyä. Esimerkiksi pikkutakin käyttäminen henkii minulle turhantärkeydestä ja tekorentoudesta. Mutta eipä hätää, te kaikki pikkutakkiset miehet. Teitä varten on varmasti olemassa sievoinen lauma jakkupukuisia naisia. Minä olen liian maalainen uimaan teidän pikkutakkeihinne.

Jostain syystä minua useinmiten lähestyvät ne kaikkein kännisimmät miehet. Juuri ne, jotka eivät vielä viidennen ei-kiitoksen jälkeenkään ymmärrä kadota paikalta. Mies, kännissä olet ääliö. Okei, ainakin vahvassa sellaisessa. En voi sietää sitä, että minun on jutellessamme pelättävä sitä, että oksennat kengilleni. Myös räkänauru sekä räkäkännisen sönkötys saavat hermoni kiristymään. Muutoin perus inhokkeihin kuuluvat kaljamahat, yli kuusikymppiset, kähmijät ja sen sellaiset.

Kuten edellisen kirjoitukseni viesteissä vihjaisinkin, näin oman mieheni ensi kertaa muualla kuin baarissa. Itse asiassa, en koskaan edes uskonut, että löytäisin itselleni miehen yöelämästä. Joten miehet, pitäkää ne silmät auki muuallakin. Joka tapauksessa, miehessäni huomioni kiinnitti ensimmäisenä kalju. Useilla meistä on ulkonäön suhteen joitain mieltymyksiä ja minulla se on hiuksettomuus. Hyvä on, myönnettäköön, että oli siinä katseessakin jotain. Jotain, joka saa vielä tänä päivänäkin jättämään pari sydämenlyöntiä välistä. Seuraava seikka (myös ulkonäöllinen, enhän ollut vielä jutellut hänen kanssaan) oli pituus. Kokemuksen opettamana olen tullut siihen tulokseen, että pitkä mies on ennen kaikkea käytännöllinen. Hän ylettää keittiönkaappien ylimmälle hyllylle, pystyy maalaamaan seinät myös katonrajasta ilman tikkaita ja on helposti paikannettavissa ihmispaljoudesta. Näiden kriteerien täyttyessä on kasassa hyvät eväät ryhtyä selvittelemään myös muita ominaisuuksia.

Jos syvälliseksi mennään, eli teoreettiseen tilanteeseen, jossa silmäni olisivat sidotut ja mielenkiintoni heräisi jostain muusta, kuin ulkoisista ärsykkeistä, olisi takuuvarma herättäjä miehen ymmärrys typeristä vitseistäni, alati viljellystä sarkasmistani ja muka-nokkelista kommenteistani. Ne hiljaiset hetket, jolloin kumpikaan meistä ei keksi mitään sanottavaa, ovat tuhoon tuomitsevia. Ujous ja pidätteleväisyyskään eivät minuun pure. Muutoinhan minä olen varsin helppo, mutta luojan kiitos – naimisissa.

Luovutetaanpa kirjoitusvuoro lukijoille. Nainen, mikä miehessä herättää mielenkiintosi? Ja mikä takuulla jättää herättämättä? Miehet, ottakaa opiksi.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.