Yhteisiä harrastuksia ongelmapareille

Eletäänkö parisuhteessanne taantumakautta? Onko yhdessä tekeminen vaihtunut jokapäiväiseen television katseluun sohvan eri päädyissä? Onko kokemus opettanut, että yhdessä tekemisestä seuraa ainasanaharkkaa, riitelyä ja mökötystä? Ovatko nyt myös kanavavalinnat alkaneet aiheuttamaan konflikteja?

Hätä ei ole tämän näköinen! Seuraavassa muutamia hyväksi koettuja, kuultuja ja luultuja aktiviteetteja pariskunnille, joiden yhteinen puuhastelu on aina aikaisemmin päättynyt täyteen sotatilaan.

Kalastus

Kalastamisen avainsana on hiljaisuus. Kalassa ollessa ei saa puhua saati riidellä tai kalat säikähtävät ja uiskentelevat tiehensä. Kuusi tuntia puhumatta samassa veneessä vahvistaa luonnetta ja parisuhdetta. Taukojen aikana voi kokeilla vaikka tantraseksiä tai harjoitella ajatuksenlukua. Talviaikana kannattaa kokeilla pilkkimistä. Siinä puhumattomuuden lisäksi voi kokea järvenselällä puhaltavan pakkastuulen ja kylmyyden aiheuttaman aloilleen kangistumisen. Tämä estää mielipiteiden esittämisen myös käsimerkein.

 

Moottoripyöräily (ilman kypäräpuhelimia)

Moottoripyöräily on ehdottomasti yksi parhaista asioista mitä pariskunta voi keskenään tehdä. Tuntikausien tekemistä yhdessä ilman, että tarvitsee vaihtaa sanaakaan. Kaksipäällä ajaessa läheisyys on väistämätöntä ja yhteenkuuluvuudentunne käsinkosketeltavaa. Ja mikä lujittaisi suhdetta enemmän, kuin henkensä altistaminen ajotaidottoman kuskin käsiin? Mikäli puet kypärän alle korvatulpat, ei mielipiteitä tarvitse vaihtaa edes tankille pysähtyessä. Käsimerkkien välttämiseksi kyytiläiselle voi ajohanskojen sijaan hankkia ajolapaset.

 

Shoppailu (internetissä, omilla koneilla)

Jokainen tietää kuinka käy, kun pariskunta lähtee yhdessä ostoksille. Nainen haluaisi katsella vielä vähän, kun mies jo kahden naistenvaateosastolla vietetyn minuutin jälkeen olisi valmis lähtemään kotiin tai rengasliikkeeseen. Mutta onneksi meillä on internet! Nyt pariskunta voi shoppailla yhdessä, samaan aikaan, eri liikkeissä! Takamus sohvalle, koneet käteen ja kohti ebayta! Shoppailun tuoksinnassa voi välillä pitää taukoa ja hakea aitoa Starbucks-tunnelmaa keittämällä laihaa kahvia, lisäämällä siihen desin verran sokeria, toisen mokoman maitoa ja koristamalla kokonaisuuden ylimakealla kermavaahdolla.

 

Snorklaaminen

Myös snorklaamisen parisuhdetta hoitava teho perustuu täydelliseen puhumattomuuten. Veden alla, snorkkeli suussa on pirun vaikea väitellä siitä, mikä kala oikealla vilahti, voiko sitä syödä ja mikä sen paistoaika on. Naisen on kuitenkin hyvä pitää miestään silmällä, ettei hän lähde seireenien tai merenneitojen matkaan. Haikalan matkaan saa lähteä, jos on vakuutukset (ja edunsaajat) kunnossa.

 

Mikä tahansa, mitä kumpikaan ei osaa tehdä

Tehkää jotain, mitä kumpikaan ei takuulla osaa tehdä. Mikään ei lähennä samalla tavalla, kuin yhdessä koettu totaalinen epäonnistuminen, nolostuminen ja kuolemanpelko.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.