James Perse

Sivistyneiden ihmisten mielestä tässä ei ole varmasti mitään hauskaa. Mutta tällainen tolvana ei voi olla hihittelemättä joka kerta, kun näkee vaateräkissä roikkumassa James Perseen tuotantoa. Muistan vielä, kuinka ensimmäistä kertaa Las Vegasissa käydessäni näin James Perseen liikkeen ja ne koiran kokoiset kirjaimet valotaululla, jotka muodostivat yhden suomen kielen kauneimmista sanoista: perse. Olin pudota naurusta Perseelleni. Ei nimi vaatemerkkiä pahenna, mutta tuon nimiseltä mieheltä saattaisi naimakauppojen yhteydessä jäädä sukunimi ottamatta.

My name is Perse, James Perse

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.