Valmiina (pitkään) matkaan

Kello on yksi yöllä ja A. Sinivaara alkaa olla henkisesti valmis matkantekoon. Yksi isompi ja yksi vähän pienempi matkalaukku odottavat pullistellen ovenpielessä lähtöä. Lopulta pakkaamiseen kului aikaa lähes neljä tuntia, sillä en enää oikein osannut valita oikeanlaisia vaatteita Suomen kesää varten. Käytetäänkö Suomessa kesällä farkkuja vaiko ei? Mikä takki sopisi mahdollisimman monen alaosan kanssa? Ja paljonko niitä lyhythihaisia paitoja oikein tarvitsee kuukauden aikana? Suoritetun arvonnan jälkeen uskon laukuista löytyvän kaikkea tarpeellista.

Valmiina reissuun! Matkustuskengiksi valitsin nämä tällaiset, jotka peittävät näppärästi lentomatkustamisessa turpoavat nilkat…

British Airways yllätti muuten minut positiivisesti sallimalla kaksi matkalaukkua per matkustaja. Käytin tilanteen hyväkseni ja otin mukaani moottoripyöräilyvaatteet sateettomien ajokelien toivossa ja pakkasin toisen matkalaukun täyteen kenkiä. Kahden laukun lisäksi selässä heiluu reppu ja olalla iso käsilaukku. Kyllä tällä tavaramäärällä pitäisi kuukausi selvitä vaikka Siperiassa.

Nyt pitäisi vielä malttaa nukkua tämä yö ja suunnata päivän valjetessa kohti lentokenttää. Edessä on tunnin matka autolla kentälle, reilun 17 tunnin lentomatkustaminen, puolen tunnin bussimatka Helsingin rautatieasemalle ja kahden tunnin junamatka Turkuun. Jännittää, stressaa ja väsyttää, mutta kuitenkin olen ihan hirmuisen innoissani!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.