Miehet kylpytakeissa

Tänäkin jouluna moni mies löytää kuusen alle kätketystä paketista ihanan ja ylellisen kylpytakin. Siihen voi kietoutua kylminä talvi-iltoina tai rentouttavan vaahtokylvyn jälkeen ja antaa sen pehmeyden helliä ihoa ja mieltä. Onpas ihana lahja, kiitos kulta!

No niin, kättä pystyyn, tunteeko joku miehen, joka on ostanut itse itselleen kylpytakin? Uskon nimittäin, että 90 % kaikista miesten kylpytakeista (pois lukien ne, joiden selässä on moottoripyörämerkin logo ) on alunperin myyty naisille ja päätynyt miehille lahjapaperiin käärittynä. Miksikö? Tietenkin siksi, että miesten kylpytakkien markkinointi on miesten sijaan suunnattu täysin naisille. Ai mitenkö niin? Mietitäänpäs, moniko mies ostaa kylpytakin, koska pakkauksessa kerrotaan sen olevan ylellinen ja pehmeä? Ja katsokaa nyt vaikka näitä mainoskuvia:

Otettaisiinko kulta lasilliset tälle uudelle, ihanan ylelliselle

kylpytakilleni, karvattomalle rinnalle ja uudelle elämälle?

Kultaseni, uuden kylpytakkini myötä en enää haluakaan juoda iltaisin kaljaa. Ottaisitko kupillisen teetä kanssani palatsimme länsisiivessä?

Kultaseni, laitoin meille vaahtokylvyn valmiiksi ja sytytin kynttilät. Tuletko kanssani kylpyyn? Voimme kääriytyä sen jälkeen molemmat tähän uuteen, lämpimään ja pehmoiseen kylpytakkiini.

Katso rakas, remontoin kylpyhuoneemme, jotta se sopisi paremmin yhteen uuden kylpytakkini kanssa. Vakuudeksi siitä, että olen yhä hetero, ripustin seinälle takamuksesi kuvan.

Ah rakkaani, uuden kylpytakkini myötä olen keksinyt uuden harrastuksen, lukemisen. Haluaisitko, että lukisin sinulle sinulle ääneen jotain näistä kylpytakkiini kauniisti sointuvista kirjoista?

 

En minä sitä sano, etteivät miehet oikeasti kylpytakeista pitäisi. Todellisuudessahan kylpytakki on miehen lempiasuste. Missään muussa vaatekappaleessa ei nimittäin ole yhtä helppoa rapsutella itseään sieltä täältä sohvalla maatessa. Älä siis pety, ellei miehesi muutu ihanan ylellisen kylpytakin myötä kirjaviisaaksi romantikoksi, joka laittaa sinulle vaahtokylvyn valmiiksi ja tarjoilee sinulle shampanjaa serenadeja laulellen ja runoja lausuen.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.