Pysähdytään hetkeksi

Siihen minä pysähdyin. Peilin eteen juuri, kun olin lähdössä ulos ovesta. Päälläni uudet lempifarkut, kevyt meikki ja tukkakin puhtaana. Miten en huomannut aiemmin?

Meillä on elämässämme niin kiire. Tavoitteet siintävät tulevaisuudessa niin kirkkaina, ettemme tajua kiinnittää huomiota nykyhetkeen. Siihen, mitä olemme jo saavuttaneet ja mitä olemme nyt. On opiskeluja, töitä, dieettejä, lastenkasvatusta ja talonrakennusta. Projektia toisensa perään, jotka tulee saada valmiiksi. Mutta ei elämä ole pelkkä päämäärä, suurimman osan ajasta olemme kuitenkin matkalla.

Siinä minä seisoin ja tajusin, että vaikkei dieettini ole valmis vielä viikkoihin, olen jo tullut hyvän matkaa lähemmäksi tavoitteitani. Itse asiassa olen jo nyt saavuttanut kunnon, jollaisessa en ole ollut koskaan aiemmin. Peilistä minua katseli terve, voimakas, hyvinvoiva ja iloinen reilu kolmekymppinen. Tulin valtavan onnelliseksi. Tästä päivästä eteenpäin, aion kirkkaasta tavoitteestani huolimatta, nauttia myös itse matkasta ja siitä, mitä olen jo saavuttanut.

Haastan kaikki muutkin pysähtymään hetkeksi, vetämään henkeä ja nauttimaan siitä, mitä on tässä ja nyt. Onnellista viikonloppua!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.