Osallistu ja voita päivitystä treenikassiin!

Hei siellä, te liikunnalliset lukijat ja satunnaiset vierailijat! Koska huhupuheet ovat kertoneet, että kevät lähestyy kovaa vauhtia, juoksukelit sen kuin paranevat päivä päivältä ja bikinikunnon kanssakin alkaa olla jo vähän kiire, ajattelin järjestää teille pienen arvonnan. Niinpä käännyin Sportian puoleen ja heidän kevätmallistostaan löytyikin kivat ja motivoivat palkinnot arvonnan toteuttamiseksi. Että tattista vaan sinne Sportian suuntaan kivoista North Bendin treenipaidoista! Tänä kesänä ei bikinikunto ainakaan jää kiinni varusteista.

Mutta pidemmittä puheitta, mennäänpä asiaan! Palkintona on siis North Bend -merkkinen treenipaita, jonka voittaja saa itse valita alla olevista vaihtoehdoista. Vaihtoehtoja löytyy sekä miehille että naisille.

Naisten paidat

Miesten paidat

 

 

1. 

Valitse yllä olevista paidoista suosikkisi.

2. 

Kirjoita kommenttikenttään valitsemasi paidan numero

sekä sähköpostiosoitteesi.

(Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse ja sovimme oikeasta koosta)

3. 

Viimeinen osallistumispäivä on 24.4.2013!

4.

ONNEA ARVONTAAN!

 

ps. Sportiassa on muuten meneillään Juoksuviikot, joten jos juoksuvarusteesi vaativat päivitystä, kurkkaa Juoksuviikkojen tarjoukset täältä. Sportian verkkokaupasta löytyy varusteita myös muihin aktiviteetteihin.

pps. Jos tuntuu siltä, että onnetar saattaisi olla erityisen suosiollinen, vinkkaan myös toisesta kilpailusta, jossa palkintoina on kaikkea kivaa fillarista skootteriin. SGN Groupin juhlavuoden kilpailu löytyy täältä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.