Aurinkoinen videotervehdys Kaliforniasta

Tuumailin tuossa lenkkipolulla, että tämä on juuri sellainen aamu, jonka haluaisin säilöä purkkiin ja lähettää sinne Suomeen huomiseksi. Siksipä nappasin teille sen enempää harkitsematta tai asiaa suunnittelematta aamuaurinkoisen videopätkän kesken aamulenkkini, suoraan Kalifornian kukkuloilta. Jospa sitä kautta välittyisi vähän aamuauringon tuomaa energiaa sinne teillekin!

Pahoittelut kännykän kuvalaadusta, heiluvasta kuvasta ja

kähisevästä äänestä.

Hämmästelin muuten lenkkeillessäni sitä, miten hyvänä kuntoni on pysynyt, vaikken aikoihin ole tehnyt juoksulenkkejä ulkona. Itse asiassa voisin melkein väittää, että juoksukuntoni on viimeisen puolen vuoden aikana parantunut. Toisaalta, painoakin on viisi, kuusi kiloa vähemmän ja vaatiihan se joka aamuinen salicardiokin kuntoa, mutta silti. Ulkona juokseminen, varsinkin mäkisessä maastossa, on kuitenkin ihan eri asia, kuin salin cardiolaitteissa tamppaaminen. Olisiko sitten viimeisen kuukauden aikana tehdyt juoksumatto-intervallit vaikuttaneet asiaan? Mene ja tiedä, mutta olen onneni kukkuloilla, kun kesä lähestyy, aurinkoiset aamut sen kuin lisääntyvät ja juoksukin kulkee. Tästä on hyvä jatkaa.

 

ps. arvatkaapa kuka vanha tuttu tuli lenkillä myöhemmin vastaan? No mr. maailman surkein iskuyritystietenkin. Argh.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.