Onnea treenipaidan voittajalle!

Onnenpäivän ja Sportian treenipaita-arvonta on vihdoin suoritettu! Taivaanmerkit, tai sitten ihan vaan arvontakone, oli tällä kertaa erityisen suosiollinen, sillä voittajia arvonnassa oli tavallaan kaksi.

Arpaonni suosi tällä kertaa Sonjaa Oulusta, joka kuitenkin arvontaan osallistuessaan tuli valinneeksi palkintopaidan miehelleen. Eli onnea myös Sonjan miehelle ja hyviä treenejä uudessa paidassa! Olen muuten melkein sitä mieltä, että vaimo on kyllä ansainnut hyvin suoritetusta arvontaan osallistumisesta vähintään kakkukahvit, vink vink.

Jos nyt jotakuta jäi kovasti harmittamaan, kun ei voitto osunutkaan omalle kohdalle, niin noita palkintona olleita paitoja ja paljon muuta löytyy niin Sportioista kuin Sportian nettikaupastakin.

***

 

Kylläpäs tuli hyvä mieli, kun sai toimittaa ilouutisen voittajalle. Kertakaikkisen hyvä alku viikolle! Pitäisi useamminkin järjestää tällaisia arvontoja, ettei antamisen ilo rajoittuisi pelkästään jouluun.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.