Asiasta kukkaruukkuun

Olisi minulla asiaakin, muttei mitään niin tärkeää, etteikö se voisi odottaa huomiseen. Joten tässä olisi nyt tällainen kukkaruukku – tai itse asiassa maljakko, joka lopulta on kuitenkin ihan vaan maitopullo. Mutta eikö olekin hieno? Sain tämän auringonkukkien kera ystävältäni viime viikonloppuna, että kiitos vain, nyt on hyvä syy ostaa tuoreita kukkasia hieman useammin.

 

Kivaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!
ps. Pääsin tänään ensimmäistä kertaa sairastelun jälkeen kävelylle, joten ehkä tästä pikkuhiljaa palaudutaan aktiiviliikkujan arkeen ja saadaan tänne blogin puolelle taas juttuja muustakin kuin kukkaruukuista/-maljakoista/-maitopulloista.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.