Syytä juhlaan

Viime lauantaina tuli kolme vuotta täyteen siitä, kun Onnenpäivä päivittyi ensimmäistä kertaa. Täällä virtuaalimaailmassa synttäreitä vietetään tyylikkäästi myöhässä, sillä bloggaaja itse hurvitteli viikonlopun Las Vegasissa ja jätti tylysti taapero-ikäisen blogin viikonlopuksi kotiin…

Bloggaaja juhlistaa blogisynttäreitä, halloweeniä ja elämää.

Viimeisen kolmen vuoden aikana Onnenpäivä on poukkoillut villisti aiheesta toiseen; välillä painottuen liikuntaan, piipahtaen elämänkoulussa, panostaen hyvinvointiin, matkaten ympäri maailman ja toisinaan julkaisten niin outoja juttuja, etten oikein itsekään ole tiennyt mitä ajatella. Onnenpäivä ei siis koskaan ole sopinut vain yhteen lokeroon vaan se on salakavalasti vallannut käyttöönsä koko lipaston. Näin ollen teitä siellä ruutujen takanakin on pakko olla melkoisen sekalainen seurakunta. Ja se vasta hienoa onkin!

Haluankin kiittää teitä kaikkia, jotka olette tätä mutkaista kärrypolkua kanssani kulkeneet, niin ylä- kuin alamäessäkin. Kiitos kaikille juttuja lukeneille ja kommentoineille, kiitos kaikista niistä yksityisistä sähköposteista, kiitos Onnenpäivän Facebook-aktiiveille, kiitos kaikille Instagram-seuraajille, kiitos mainiolle toimitukselle, suurikiitos vertaistukea antaville kanssabloggaajille ja suukko miehelle, joka on viimeisen kolmen vuoden aikana kuullut aivan liian usein ”oota mä kirjotan tän jutun loppuun”. Jonkinlaisen pienen kiitoksen haluan lähettää myös niille antifaneille, joiden keskustelupalsta-avautumisten kautta blogini on saanut uusia vakiolukijoita. Ei niin paljon pahaa etteikö jotain hyvääkin.

Kiitos, kiitos, kiitos.

***

Nyt onkin sopiva hetki kysyä teiltä, että millaisia postauksia haluaisitte tulevaisuudessa lukea? Tai onko jotain, mitä haluaisit minulta kysyä? En lupaa, että täytän kaikki toiveet tai osaan vastata kaikkiin kysymyksiin, mutta yritän ainakin.

 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja Kalifornian aurinkoa!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.