Se saattaa olla minun syytäni

Ei lienee ole kenelläkään jäänyt huomaamatta tämä viime päivinä tapahtunut muutos sääoloissa. Pyydänkin nyt nöyrimmin anteeksi koko Suomen kansalta, sillä epäilen vahvasti, että nämä hyytävät olosuhteet ovat minun syytäni. Minulla nimittäin alkoi tällä viikolla talviloma, joten tiedossa voi vielä hyvinkin olla ihan kunnon hiihtokelit.

090616_1Olen tässä ehtinyt harrastaa jo mm. avantouintia.

Pelkkää takkatulen ääressä lämmittelyä ei lomallani ole kuitenkaan tiedossa, sillä lähitulevaisuutemme tarjoilee melkoisia muutoksia elämässä ja niiden järjestely ottaa nyt oman aikansa. Siksi pyydänkin pientä kärsivällisyyttä teiltä lukijoilta (sekä itseltäni…), sillä päivitystahtini tulee jatkumaan vielä hetken aikaa hitaanlaisena.

Pitäkäähän itsenne lämpiminä näinä kylminä aikoina! Mitään en lupaa, mutta epäilen toki vahvasti, että aurinko ja lämpö palanevat takaisin sitten talvilomani jälkeen, eli noin 1,5 viikon kuluttua.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Se saattaa olla minun syytäni

  1. Hmm, kesalla talvi ja talvella kesa…kuulostaa ihan Australian vuodenajalta kun siella on kaikki painvastoin. Ehka olettekin muuttamassa Down Under?!? Onnea jokatapauksessa minne kohtalo kuljettaneekin!! Ma en ole menossa Suomeen ennenkuin elokuussa, ehka kelit paranee siihen mennessa?

    Tykkää

  2. No niin, minä jo ihmettelinkin, miten ne kelit meni niin huonoksi yhden äkin! 😉 Aurinko ja kesä saisi kyllä tulla, kun en villasukissa haluaisi koko kesää viettää. Jep, kesäkuu ja minulla on villasukat kovassa käytössä.

    Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.