Joskus kalliimpi on parempi

Toivoisin kovasti, että tämä postaus olisi sponsoroitu, mutta näin ei ikävä kyllä ole.

Joka tapauksessa – kaikki alkoi siitä, kun sain ystävältäni kolme pikkuruista näytepurkillista kasvorasvaa. Rasvat odottelivat kaapissani tovin jos toisenkin, ennen kuin sain käytettyä loppuun halpismarketista ostetut budjettirasvani ja oli aika avata uudet purtelot.

En ollut koskaan kuullutkaan mistään Sensaista, mutta perusrasvaukseen verrattuna kyseessä oli selvästi teknisempi ja hienostuneempi tuotesarja. Aluksi kasvoille levitettiin eräänlainen kasvovesi ihan reippaasti sormin ja vasta tämän jälkeen siirryttiin itse voiteisiin. Ensin kevyempää voidetta ympäriinsä ja sitten tukevampaa voidetta kasvojen kuiville alueille. Monimutkaista, mutta järkeenkäypää ja oikeastaan ihan mukavaakin.

210617_1

Ensinnäkin nuo pienet purtelot kestivät yllättävän pitkään ja toisekseen ehdin tänä aikana huomata myös voiteiden positiiviset vaikutukset, ehkä ensimmäistä kertaa ikinä. Ihohuokoset alkoivat pienentyä ja keski-ikää hitaasti lähestyvän naisen finniongelmatkin helpottua huomattavasti.

Tätä oli saatava lisää, hinnalla millä hyvänsä. Tai ehkei sittenkään. Surffattuani Sokoksen nettikauppaan, tajusin yksittäisen rasvankin maksavan yli satasen. Satasen, jukoliste. Ja nyt puhutaan kuitenkin vaan kasvorasvasta.

210617_2

Miehen lähtiessä työmatkalle Japaniin, annoin hänelle tehtäväksi tuoda tuliaisina kyseisiä rasvoja, mikäli niitä sattuisi sieltä edullisemmin löytymään. Muutamaa päivää myöhemmin sainkin iloisia uutisia; rasvat löytyivät, vaikkakin toisella nimellä, ja vieläpä viidelläkympillä koko setti, kylkiäisiä unohtamatta.

Ohimenevän hetken ihmettelin edullista hintaa, mutta tuotteiden erinomaisuudesta hurmioituneena unohdin koko jutun aina siihen saakka, kunnes luottokorttilasku saapui. Voin kertoa, että miehen sisäisen valuuttalaskurin sekoaminen ei sillä hetkellä juurikaan naurattanut, vaikka nyt jo naurattaakin. Eivät nimittäin maksaneet rasvat viittäkymppiä, maksoivat viisisataa euroa.

210617_3

Mutta ovathan Sensain voiteet erinomaisia, sitä ei käy kieltäminen. Olen tähän saakka käyttänyt edullisia ja keskihintaisia tuotteita; kokeillut ongelmaiholle, vanhenevalle iholle, nuorelle iholle ja ties minkälaiselle iholle suunnattuja voiteita, mutta mikään ei ole naamataululleni ihmeitä tehnyt, aivan sama onko tuote maksanut 5 euroa vai 45 euroa. Mutta Sensain ansiosta näytän aamulla huomattavasti vähemmän kuolleelta, ihoni on kuulaampi, finnit ovat kadonneet lähes tyystin ja jopa miliumit tuntuisivat vähentyneen.

Onnekseni rasvat ovat todella riittoisia, mutta seuraavien purkkien ostaminen on silti suurehkon kynnyksen takana. Ensimmäisiä purkkeja en takuulla ilman vahinkoa olisi ostanut, mutta nyt olen asian suhteen jo hieman pehmennyt. Ehkäpä tämä on sijoitus joka kannattaa tehdä.

Mikä teillä muilla on kipuraja kasvovoiteita ostaessa? Mikä on liian kallista?


Kuvissa olevien tuotteiden vastineet Suomessa ovat:

Sensai Cellular Performance Lotion II
Sensai Cellular Performance Emulsion II
Sensai Cellular Performance Cream
Sensai Cellular Performance Essence

15 kommenttia artikkeliin ”Joskus kalliimpi on parempi

  1. Hei Anne. Itse olen myös hurahtanut noihin Sensai tuotteisiin ja hinta on juuri se mitä siekin olet maksanut. Enkä saanut edes kylkiäisiä mukana. Siis nauti tuotteista ja mukava kuulla että tulokset näkyvät. Itse olen vasta aloitellut tuotteiden käyttämistä ja odottelen että ihollani tapahtuisi ihmeitä. Iho tuntuu pehmeältä ja eloisalta. Siis on aika hemmotella itseämme kalliilla mutta hyvillä tuotteilla.

    Tykkää

  2. Itsellä pyörii kipuraja n.150€:ssa kasvovoiteessa tai seerumissa, mutta sitten toisaalta olen ostanut juurikin Sensailta 250€:n kasvonaamion. 😀 Extra Intesive -sarjan naamio on ihan ehdoton lempparini varsinkin talviaikaan. Kovia hintoja, mutta itse ajattelen niin, että en polta, enkä juokse baareissa, en oikein osta edes vaatteita, joten miksipä en sitten voisi satsata hyviin ihonhoitotuotteisiin. Elämä on kuitenkin täynnä valintoja, jos ei pankkitili sitten pursua euroja, jolloin ei valintojen äärelle niin joudu. Onneksi noissa on niin, että harvoin kaikki tuotteet loppuvat samaan aikaan, joten jos se satanen menee silloin tällöin, eikä joudu ostamaan kerralla koko satsia, homma ei tunnu niin pahalta. :p

    Tykkää

  3. Huh, tolla hintalapulla jo pelkillä testereilläkin alkaa olla aika korkea hinta! Mulla menee rasvoissa kipuraja jossain 40-50e tienoilla, eli sen summan voin sijoittaa JOS olen satavarma että tuote toimii (eli yleensä testailun jälkeen). 100e/rasvapurkki, ei missään nimessä.
    Hmmm paitsi että nyt kun asiaa mietin niin Estee Lauderin klassikkoseerumi kiinnostaisi, ja sillä taitaa olla hintaa 80-90e. Jos sen jossain kohtaa hankin niin ostan varmasti jonkun alennuskoodin tai -kampanjan yhteydessä 😀

    Normaalisti ostamani ihonhoitotuotteet (rasvat, seerumit) ovat hintahaarukan edullisemmasta päästä, maks 20e luokkaa/ purkki.

    Tykkää

  4. En juurikaan käytä naamarasvoja, mutta Sensain/Kanebon 38°-ripsiväriä olen käyttänyt vuosia. Kun kerran kokeilin, en ole pois vaihtanut. Minusta tuo ripsiväri ei ole kauhean kallis, mutta kun asiaa nyt ajattelen, maksaisin siitä varmasti moninkertaisesti jos hinta nyt pompsahtaisi. Kyllä se taitaa niin mennä, että hyvistä tuotteista sitä on valmis maksamaan, sitten kun oikeasti tietää että maksaa laadusta.

    Tykkää

  5. Kokeile tutustua korealaiseen ja japanilaiseen kosmetiikkaan, esim. blogien ja vaikka redditin asian beauty/asianbeautytalk osioiden kautta. Testerkoreasta, roseroseshospista, w2beautysta yms. saa tilattua suomeen.

    Sensai on aika kevyttä kamaa verrattuna vaikka johonkin bentoniin yms. tehokkuudessa, ja jos haluaa kalliimpaa aasialaista kosmetiikkaa, niin joku history of whoo on paljon, paljon kalliimpi ja tehokkaampi.

    Korealaisen kosmetiikan on arveltu olevan noin 20v edellä länsimaista tuotekehittelyssä ja se on tosi edullista isommilla määrillä tehoaineita kuin länsimainen, koska koreassa ihmiset ei ole merkkiuskollisia, vaan niin tuotteiden pitää oikeasti toimia. Jos koet jonkun sensain tehokkaana, niin sulle tulee olemaan muut merkit positiivisia yllätyksiä japanista ja koreasta.

    Tykkää

  6. Mulla käytössä lidl:n kasvorasva. Oisko 3€ putelo 😁. Oon todennu yhtä hyväks ku esim. Lumenen kasvorasva. Olisin siis valmis maksamaan enemmänkin mut tuo on ihmeen hyvää! Mun anoppi tekee itse palasaippuoita ja oon hurahtanut myös niihin! Mulla on aina ollut vähän huono iho ja nyt se on parempi ku koskaan. Oon tullut siihen tulokseen et mitä vähemmän ainesosia, sitä paremmin mun iho voi. Ja mä en siis todellakaan oo mikään ekohippi! 😁 oon myös hätätapaukses pessyt kasvoja käsisaippualla ja rasvannut vartalovoiteella. Kerran oli vartalovoide loppu ja tuoreena äitinä hiffasin kokeilla vauvaöljyä. Se vast huippu on! Ei jätä öljyseks ihoa ☺

    Tykkää

  7. Auts. On varmasti kirpaissut. 500e on aikamoinen summa. Itsellä uppoaa satanen ihonhoitosarjaan, joka on sitten päivittäisessä käytössä ja onneksi todella riittoisaa! Eli puhdistusaine, päivä-ja yöseerumi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide. En enää vaihda merkkiä, silla olen ollut todella tyytyväinen. Tilaan suoraan merkiltä, jolloin hinta on edullisempi. Olen sitä mieltä, että itseensä kannattaa panostaa. 🙂

    Tykkää

    • Täällä olen. Onnenpäivän Sport -versiotahan olen päivittänyt, mutta se osa minusta, joka kykenisi päivittämään tätä pintaa syvemmälle menevää blogia, on nyt vähän solmussa. Mutta lupaan yrittää!

      Tykkää

      • Hei ja kiitoksia päivityksestä. 🙂 Lisäänkin sitten sen sport-puolen lukulistalle.
        Tsemppiä ja toivottavasti solmut aukeavat!

        Tykkää

  8. Kamalaa että kalliimpi rasva on oikeasti parempi! Oma rasvapurkin kipuraja on siinä 10-15 € kohdalla ja olen halunnut ajatella että kalliissa voiteissa maksaa vain markkinointi ja brändi. Luotan enemmän apteekkivoiteisiin. Tietysti ainesosat kuten retinoli oikeasti lisäävät ryppyrasvojen tehoja, mutta niitä alkaa löytyä edullisemmistakin voiteista. Bernerin ystävämyynnissä myydään joskus jotain Sensain tuotteita ja kehoitan suuntaamaan sinne jos pääset kun se joskus taas järjestetään.

    Tykkää

  9. Ja niinhän siinä sitten kävi, ettei tänne ole kohta vuoteen postitettu mitään vaan kaikkien (kohta entisten) lukijoiden pitäisi olla kiinnostuneita urheilusta. Örk! Hei, jos haluat näitä juttuja kirjoitella, niin muista, että kaikki eivät ole urheiluhulluja.

    Tykkää

  10. Ja niinhän siinä sitten kävi, ettei tänne ole kohta vuoteen postitettu mitään vaan kaikkien (kohta entisten) lukijoiden pitäisi olla kiinnostuneita urheilusta. Örk! Hei, jos haluat näitä juttuja kirjoitella, niin muista, että kaikki eivät ole urheiluhulluja.

    Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.