Lilyn kahvikuppihaaste: rakkaudesta muumimukeihin

Oma vastineeni Lilyn kahvikuppihaasteeseen on tietenkin muumimuki. Sain ensimmäisen muumimukini 15 vuotta sitten ensimmäiseltä poikaystävältäni. Se oli vaaleanpunainen Rakkaus-muki. Tuon mukin jälkeen on poikaystävä vaihtunut useampaankin kertaan ja kokoelmiini liittyny noin viitisenkymmentä muuta mukia – osa kaupasta uutena ostettuina, osa kirpputorilta tai huuto.netistä löydettyinä. Tarkasta luvusta en ole enää varma, sillä mukikokoelmani on kasvanut siskoni toimesta sillä aikaa, kun olen asunut ulkomailla.

Mikäpä kuppi sopisi paremmin Kalifornian aurinkoon kuin Seikkailu-muki

 

En tavallisesti käytä muumimukejani ja valtaosa mukeistani onkin säilytyksessä Suomessa, mummolan vintissä suureen pahvilaatikkoon pakattuina. En uskaltanut ottaa riskiä, että yksikään muki olisi hajonnut muuttokuormassa ison meren taakse. Kaliforniassa minulla on mukanani ainoastaan kaksi mukia ja nämä mukit ovat myös käytössä, mutta vain sunnuntaisin.

Vuonna 2009 minusta ja mukeistani tehtiin juttu Iltalehteen. Olen melko varma, että tuo artikkeli sinetöi maineeni kylähulluna. Minulla on myös ärsyttävä tapa kertoa ystävilleni minkä arvoisia muumimukeja heillä on kaapeissaan ja kuinka niiden arvo laskee käytössä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.