Katselin tänään miehiä

Vain naisille tarkoitetut salit ovat pöljä keksintö. Tähän kiistattomaan tulokseen tulin tänään, kun ihan vain ohimennen siinä sarjojen välissä, tulin katselleeksi ympärilleni. Ajatella, että kahdeksan taalan kuukausihintaan saan rajattoman treenaamisen lisäksi katsella rajattomasti miehiä!

Mutta mennäänpä takaisin niihin naisten saleihin. Mikä saa naisen valitsemaan kuntosalin, jossa käy ainoastaan naisia? Kun tuosta lystistä, ainakin tällä pallonpuoliskolla, saa vieläpä maksaa tavalliseen kuntosaliin verrattuna yli kymmenkertaisen hinnan. Pikaisen nettisurffauksen ja oman pohdinnan seurauksena keksin seuraavat syyt:

1. Miehet tuijottaa

Tuijota takaisin. Niin minäkin teen ja nautin siitä. Sitä paitsi naisetkin tuijottaa, mutta toisinaan eri syystä. Siinä missä naisen katse joskus sisältää kateutta tai ylimielisyyttä, on miehen katse usein vain puhtaasti utelias.

2. Miehet kommentoi

Nyt kun olisi mahdollisuus niitä kehuja miehiltä saada, niin ne ei sitten kelpaa. Muutoin kyllä ollaan aina valittamassa, kun ei miehet koskaan kehu. Kuntosalilla tapahtuva mieslähtöinen kommentointi on lähes poikkeuksetta positiivista. Kerran eräs nainen tuli kommentoimaan minulle, että hänen mielestään hauikseni on liian iso ja minun tulisi rajoittaa treenaamistani. Yksikään mies ei ole koskaan sanonut minulle mitään vastaavaa. Päin vastoin – miehet kannustaa.

3. Miehet neuvoo

On siis parempi tehdä liikkeet vuodesta toiseen väärin ja loukata itsensä, kuin antaa miehen neuvoa kuinka liike tulisi tehdä oikein? Miksi neuvova nainen on parempi kuin neuvova mies?

4. Olen naimisissa

Niin? Jos miehesi kieltää sinua menemästä paikkoihin joissa on muita miehiä, suosittelisin ottamaan avioeron tai hankkiutumaan ainakin pariterapiaan.

5. Miehet yrittää iskeä

Pieni vinkki: mies voi jutella naiselle ilman taka-ajatuksia, myös kuntosalilla. Jos mies kuitenkin osoittaa kiinnostustaan, niin voihan tarjouksesta aina kieltäytyä samalla tavalla kuin missä tahansa muuallakin.

6. Naisten saleilla on ryhmäliikuntatunteja

Sekasaleillakin on. Ja valtaosa osallistujista on kuitenkin naisia. Mikäli sekaan eksyy kuitenkin yksi mies, niin mitä sitten? Pystythän tekemään ruokaostoksetkin, vaikka samassa kaupassa on myös miesasiakkaita.

7. Haluan naisen personal traineriksi

Se on ihan ok, kunhan se ei perustu siihen, että nainen ei vaatisi sinulta niin paljon. Mitä järkeä on personal trainerissa, joka ei laita sinua ylittämään itseäsi? Meidän salillamme on aika uskomaton, jääkaappi-pakastinyhdistelmän kokoinen mies-PT. Muutama päivä sitten seurasin hänen työskentelyään naisasiakkaan kanssa jalkaprässissä. Miehen kannustaessa naista jaksamaan vielä yhden, sen viimeisten toiston, teki nainen työtä käskettyä. Koska se PT:n mielestä meni niin helposti, kehotti hän tekemään vielä pari lisää. Nainen pinnisti itsestään kaiken irti ja teki kuin tekikin vielä kaksi toistoa. Kun nainen sitten tutisevin jaloin nousi prässistä pois, kaappasi PT naisen ilmaan ja tuo heidän ympärillään leijaileva onnistumisen tunne oli lähes käsinkosketeltavissa. Olisin valmis maksamaan vaikka vähän extraakin siitä, että joku nostaisi minutkin kevyenoloisesti ilmaan, kun olen juuri kaikkeni antanut ja hädin tuskin pysyn tolpillani.

Unohdinko jotain? Vai enkö vain osannut ajatella?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.