Business attire = vaatekriisi

Tiedättehän ne tunteet, kun ”ei ole mitään päälle pantavaa” sekä ”ei mulla oo mitään sopivia vaatteita”. Minulla on se tunne juuri nyt. Ja parasta aikaa tuon tunteen kaveriksi hiippailee se vieläkin tutumpi tunne – paniikki. Vaikka kaapeissa alkaakin tähän ikään olla aika paljon vaatteita tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, niin nyt tuntuu ettei yhdessäkään henkarissa roiku juuri sitä oikeanlaista vaatekappaletta.

APUA JA KÄÄK!

Viikon päästä on ohjelmassa Suomen pääkonsulaatin itsenäisyyspäivän vastaanotto-kemut Los Angelesissa. Kutsun alareunassa on salaperäinen pukukoodi business attire, jonka merkityksen Google minulle ystävällisesti kertoi. Tarvittaisiin siis Kate Middleton -tyylinen tappavan tylsä mekko. Mutta kun minä en pidä itsestäni tylsien vaatteiden sisällä! Haluaisinkin soveltaa tuota pukukoodia omanlaiseeni tyylisuuntaan.

Aikaa on siis viikko. Tässä vaiheessa nettikaupat ovat poissuljettu vaihtoehto, sillä toimitus sovituksineen ja mahdollisine palautuksineen veisi liian paljon aikaa. Kauppoja täällä onneksi riittää. Aion kuitenkin aloittaa kierrokseni outlet-myymälöistä ja vasta totaalisen epätoivon hetkellä astella sisään niihin oikeisiin kauppoihin. Aloitin operaation surffaamalla netissä ja etsimässä jotain, mikä voisi olla sinne päin.

Tämä olisi ehdottomasti tylsin mekko, jonka suostuisin päälleni laittamaan.

Anteeksi Kate-fanit.

Tämä Michael Korsin mekko näyttää jo paremmalta, mutta onko se

kuitenkin liikaa tuolle pukukoodille?

Sitten Adrianna Papellin mekko. Ihan nätti, vaikka ehkä turhan asiallinen.

Tästä Suzi Chinista en löydä oikeastaan mitään vikaa.

Tähän sopivat kengätkin saattaisi löytyä valmiina kaapista.

Tässä minä tuntisin oloni mukavaksi. Mutta en tiedä salliiko pukukoodi kokopitkää mekkoa. Jos sallisi, niin tämä BCBG:n mekko voisi olla Se Oikea.

Värikin on suomalaisille tuttu.

Ja tämä Teri Jon on aika ihana! Erilainen, vaikka onkin

tummanharmaa. Tämä voisi olla minua.

No niin lukijat, kertokaahan viisaampana mitä tuon pukukoodin mukaan voin päälleni laittaa? Olisiko se jotain ylläolevien kaltaista vai onko minun todella pakko sulloa persoonallisuuteni johonkin yltiötylsään konservatiivi-mekkoon?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.