Viikon WTF-hetki

Kyllähän te naiset (ja nyt myös miehet) tiedätte, kuinka näppärää on kuljettaa erinäistä pikkutavaraa rintaliivien sisällä. Tarpeen vaatiessa liiveihin saa työnnettyä suurempaakin kalustoa, mikäli vain kuppikoko antaa myöten. Ja mikä parasta, sopivalla liivien fylläyksellä ei ylimääräinen mukana kulkeva roina edes näy ulospäin. Eilen minä kuitenkin hieraisin silmiäni kerran jos toisenkin, kun näin kaupassa erään naisen rintaliiveistä pullottavan jotain melko odottamatonta ja karvaista.

(kuva: Denise van Leeuwen for ELLE)

 

Paljon olen naisena nähnyt rintaliiveihin piilotettavan tavaraa, niin isompaa kuin pienempääkin tilperööhiä, mutta nyt näin ensimmäistä kertaa liiveihin sullotun koiran. Onneksi kyse ei ollut mistään saksanseisojasta, vaan melko hellyttävästä chihuahuasta. Kuvaa en tapauksesta valitettavasti saanut, mutta voinette kuvitella, että edes noin pieni koira ei aivan pieniin liiveihin mahdu. Kovasti näytti pikkukaveri kuitenkin kyydistä nauttivan, vaikka kukapa ei olisi.

Tunnustuksia kehiin. Mitä ylimääräistä tavaraa sinä kanniskelet liiveissäsi?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.