Viikonlopun etukäteishehkutus

Kuvatodiste. Minulla on ystäviä.

 

Hehkutus nro 1

Ystäväiseni (joka on Lilyn palstaltakin tuttu Ann-Mari) tuli luoksemme hieman puoliodottamatta vierailulle. Edessä on siis kerrassaan loistava viikonloppu, joka tarjoaa kaivattua vaihtelua ainaiseen treenaamiseen.

 

Hehkutus nro 2

Tänään pakataan ja tehdään viimehetken hankinnat, sillä huomenna suuntaamme auton kohti Las Vegasia!Näin ollen saatatte välttyä blogipäivityksiltäni ainakin muutaman vuorokauden verran, riippuen hieman toipumisajasta.

Hehkutus nro 3

Meidän kummankin sydämessä on pieni, pimeä sija moottoriurheilulle. Näin ollen vietämme aurinkoisen ja kuuman lauantain kiihdytyskisoja katsellen ja kisavarikolla pyörien. Saako kolmekymppinen pyytää kilpakuskilta nimmarin, tisseihin?

Hehkutus nro 4

Lauantaina syödään. Paljon. Ihan kaikkea. Ai mutta eihän olutta syödä…

Hehkutus nro 5

Jottei viikonloppu menisi ihan äijäillessä, on sunnuntai pyhitetty tyttöjen jutuille. Tiedossa on siis kaikkea kivaa allasbaarin ja shoppailun väliltä. Katsotaan, jos siitä riittäisi jotain kerrottavaa tännekin.

Hehkutus nro 6

Sunnuntai-iltana palataan takaisin kotiin. Kaksi päivää Vegasia kerrallaan on ihan tarpeeksi.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.