Ulkosuomalaiselle munaa

Jälleen on yksi melko munaton pääsiäinen edessä. Vaikka amerikkalaiset tunnetaan varsinaisina herkkusuina, ovat he makeisrintamalla valovuosien päässä muusta maailmasta. Oikeiden irtokarkkien puute tulee monelle uudisasukkaalle yllätyksenä, mutta niiden lisäksi valikoimista puuttuvat myös suklaamunat. Eli juuri ne sellaiset oikeat, yllätyksen sisältävät munat, joiden mutusteluun koko pääsiäinen huipentuu.

Tyhmiä ja pahanmakuisia suklaapupuja.

 

Pääasiassa ruokakauppojen pääsiäiskarkkivalikoima koostuu erilaisista rakeista ja pupun muotoon valetusta, pahanmakuisesta Hersheyn suklaasta. Muutamia suklaamuniakin on sekaan eksynyt, mutta niiden ongelma on pieni koko ja yllätyksettömyys. Ilmeisesti ontto suklaamuna on jenkille liian vaikea toteuttaa, saati että sen sisään saataisiin sujautettua yllätys. Ydinaseita nämä velikullat kyllä osaavat tehdä.

Tyhmiä pääsiäisrakeita.

Jotain yritystä yllätysmunarintamalla on havaittavissa, mutta toteutus on kovin nurinkurinen. Paikallinen yllätysmuna on nimittäin muovikuorinen ja sisältää pahanmakuista Hersheyn suklaata. Eihän sen niin päin pitäisi olla! Näiden munien muovikuori on kaiken lisäksi tehty läpinäkyväksi, että varmasti ostaessa käy selväksi, mitä muovimuna sisältää. Missä on se yllätys? Kysynpähän vaan.

Ihan söpö, mutta pahanmakuinen pääsiäiskakku.

Suklaamunien sijaan kaupat ovat pullollaan erilaisia pääsiäisaiheisia kakkuja ja leivonnaisia. Ovathan ne somia, mutta tosiasiassa melko pahanmakuisia, eivätkä mitenkään korvaa oikean munan puutetta.

Eli huomio kaikki suomalaiset suklaamunatehtailijat! Täällä olisi yksi epäamerikkalaistunut ulkosuomalainen vailla munaa! Nyt olisi oivallinen tilaisuus saada ilmaista (okei, postimaksun hinnalla) mainosta lähettämällä minulle suklaamuna tai pari. Lupaan sitten blogissani kehua, kuinkasuomalainen muna on parhautta! Pitäisiköhän myös perustaa Facebook-kannatusryhmä ”ulkosuomalaiselle munaa”? Auttaisikohan se munattomuuteen? Asialla alkaa olla jo kiire.

ps. jos joku keksii kuinka tänne saadaan mämmiä, avatkoon sanallisen arkkunsa nyt.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.