Saako vähissä vaatteissa treenata?

Lehdet uutisoivat tänään, että fitness-misu Jennifer Nicole Lee kävi puistossa jumppaamassa. Uutisoinnin ja runsaan kuvamateriaalin arvoista jumpasta teki tietenkin se, että Jennifer suoritti voimistelurituaalinsa pelkkiin kalsareihin ja sporttiliiveihin sonnustautuneena. Mutta onko siinä sitten jotain pahaa, että paljastaa lihaksistonsa kaikelle kansalle?

Minimalistista treenipukeutumista Jenniferin malliin.

Kuva: Splash News

 

On jokseenkin huvittavaa, että samaan aikaan, kun urheiluvaatemainonnassa vilahtelee tämän tästä pikkuruisiin toppeihin pukeutuvia tiukkoja tyttöjä, nousee kohu siitä, kun joku oikeasti käyttää näitä kuvastoista ja lehdistä tuttuja toppeja ja minishortseja.

Niken mainoskuva

 

Eikö nainen sitten saisi treenata vaatetuksessa, joka peittävyydeltään vastaa rantapukeutumista? Kävin tämän keskustelun itseni kanssa viime vuonna lähtiessäni aamulenkille Miami beachille minishortseissa ja sporttiliiveissä. Hetken asiaa pohdiskeltuani tulin siihen tulokseen, että koska olen menossa samaiselle rannalle pari tuntia myöhemnin bikinit päälläni, niin voin kai tehdä juoksulenkkini yhtä paljastavissa, mutta asianmukaisissa treenivaatteissa. Ja miksi niitä edes myydään, ellei niitä saisi käyttää?

En kuitenkaan olisi valinnut samaa asua Suomessa, vaikka ulkona olisi ollut minkälaiset hellekelit. Tuntuu, että suomalaisessa kulttuurissa urheileminen pienissä vaatteissa on sallittua vain rantalentopalloa harrastaville. Voi toki olla, että ajat ovat lähtöni jälkeen muuttuneet. Täällä ihoa paljastavissa treenivaatteissa urheilu on melko normaalia. Ne parhaimmassa kunnossa olevat naiset treenaavat estottomasti minishortseissaan ja lenkillä tulee vastaan tämän tästä ilman paitaa juoksevia miehiä.

Mitä mieltä sinä olet? Saako nainen esitellä lihaksistoaan pienissä treenivaatteissa? Nouseeko niskakarvasi pystyyn, kun salille tulee nainen lyhkäiseen toppiin pukeutuneena, napa paljaana? Entä onko ilman paitaa lenkkeilevä mies sinulle liikaa?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.