Tulossa viikonloppuna: Karvaisia miehiä ja paljasta pintaa

Orange County hiljenee loppuviikoksi, sillä suuntaamme suomalaisvieraidemme kanssa kolmeksi päiväksiLaughliniin, huitsin Nevadaan. Tämä USA:n reissu on ollut ystäväpariskuntamme virallinen syntymäpäivien juhlistusmatka, jonka pariskunnan miehinen osapuoli vaimolleen muutama kuukausi sitten lahjaksi antoi. Hieman yllättäen, kylpylälomailun tai hemmotteluhoitojen sijaan, vaimolle ostettu syntymäpäivämatka sisältääkin pitkän viikonlopun maan länsiosan suurimmassa moottoripyörätapahtumassa, Laughlin River Runissa, meidän kanssamme. Romanttista syntymäpäivää, kulta!

Koska en sattuneesta syystä ole tapahtumasta juuri tarinoita kuullut, vaikka oma miehenikin on tuohon kerran aikaisemmin osallistunut, päätin ottaa etukäteen selvää millaisesta tapahtumasta oikeastaan onkaan kyse. Ja mikäpä sen kertoisikaan realistisemmin, kuin Googlen kuvahaku.

Voi äiti. Googlen kuvahaku kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa.

Tai ainakin enemmän, kuin halusin tietää.

 

Kyseessähän on lähinnä Harley-Davidsoneilla ajelevien miesten ja naisten vuotuinen pyhiinvaellusmatka pieneen, reilun 7000 asukkaan tuppukylään, jonka väkiluku kymmenkertaistuu aina tapahtuman ajaksi ja jonka yksi suurimmista vetonauloista on all-you-can-eat chicken dinner. Miettiessäni, että mitä hittoa minä siellä sitten teen, kurkkasin tiedonnälkää tyydyttääkseni viikonlopun tapahtuma-aikataulua:

Torstai: miss Märkäpaita -kisa sekä kaksi erilaista miss Bikini -kisaa

Perjantai: Bedroom Babes -uimapukukierros ja miss Märkäpaita -kisa

Lauantai: miss Laughlin -kisa, Bedroom Babes -alusvaatekierros ja finaali

Että sellaista. Näiden perin viehättävien kisailujen lisäksi tapahtuma tarjoaa Googlen perusteella ainakin karvaisten, kaljamahaisten miesten yhteisajoa pienessä sievässä letkassa, toinen toistaan hienompia sivulaukkuja, kromia niin paljon, että se tekisi harakan kuin harakan hulluksi, naisten mutapainia, rintavarustustaan vilauttelevia, keski-iän jo reilusti ylittäneitä naismotoristeja, uhkapelejä sekä elävää musiikkia kantrin ja rockin muodossa.

Onneksi silmänruokaa on tarjolla myös naisille…

 

Pääosin miehille suunnatusta tapahtumasisällöstä huolimatta olen varsin positiivisella mielellä matkan suhteen. Tarjoaahan matka ainutlaatuisen tilaisuuden seurata aidon junttikansan elintapoja aivan lähi-, ellei jopakosketusetäisyydeltä. Tapahtuman historiaa lueskeltuani kävi ilmi, että matka voi tarjota muitakin jännittäviä hetkiä, kuin lavalla kekkuloivan tytön bikineiden putoamisen kesken shown. Vuonna 2002 eräs siipilogoin varusteltu moottoripyöräkerho yltyi nimittäin kiistelemään reviirirajoistaan toisen merkittävän kerhon kanssa paikallisen casinon sisätiloissa sillä seurauksella, että kolme rellestäjistä matkasi kinkereistä kotiin kylmälaukussa ja kolmetoista muuta koukkasi kotiin ensiavun kautta.

Missä ovat kaikki Brad Pittin tai Vin Dieselin näköiset miehet,

kysynpähän vaan?

 

Hittolainen, tästähän voi tulla vielä vaikka kuinka jännä matka! Eli raporttia seuraa sitten ensi viikolla, jos selvisin aikuisten miesten hiekkalaatikolta hengissä. Yhtä asiaa jäin kuitenkin Googlen kuvahaun tuloksia katsellessani pohtimaan. Miksi ihmeessä aina ne pahimman näköiset naiset näyttävät tissinsä?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.