Vuosipäivän tankkausillallinen

Ystävämme oli jo pitkään kehuskellut läheisessä pikkukaupungissa, Rancho Santa Margaritassa, olevaaHanna’s -pihviravintolaa ja sanojensa vakuudeksi varasi meille kyseisestä ravintolasta pöydän vuosipäivämme kunniaksi. Ja mikäpä siinä, tankkauspäivä ja kaikkea.

Kerrankin sain pukea päälleni jotain muuta kuin treenivaatteet, joten kaivoin kaapista tämän kahdenkympin outlet-löydöksen. Ilmatkin ovat vihdoin alkaneet lämmetä niin, että mekko päällä tarkenee tulla kotiin vähän myöhemminkin illalla.

Koska ystävämme pöytävarausta tehdessään vihjaisi vuosipäivästämme,

tarjosi talo meille illallisen aluksi lasilliset kuohuvaa. Ihanan huomaavaista!

Vanha sananlasku sanoo, ettei tyhjään vatsaan pitäisi koskaan syödä.

Siksi tilasin kuohuvan kaveriksi tämän Sex & the Cityn.

Aloitimme herkuttelun juustolautasella. Nam! Kerrankin kunnollisen kokoinen juustolautanen, josta riitti mukavasti maisteltavaa kahdelle.

Viinilistaa selatessani osui silmääni tämä Sika-viini. Enteileeköhän nimi viinin vaikutusta ihmisen käyttäytymiseen pullollisen jälkeen…?

Kuvassa on n. 50 grammaa proteiinia. Minusta on tullut viime vuosina melkoinen liha-snobi. Jos tilaan ravintolassa lihaa, on se aina sisäfilettä. Ja pihvini nautin tietenkin mediumina.

Kasallinen hiilihydraatteja. Toisin sanoen, elämäni ensimmäinen annos mac n’ cheeseä, mustalla tryffelillä höystettynä. Oli muuten hyvää!

Ja lisää yllätyksiä seurasi, kun talo tarjosi meille suklaakakun jäätelöpallolla vuosipäivän kunniaksi! Onnekseni mies ei erityisesti suklaakakuista pidä, joten sain syödä kakkuosuuden ihan itsekseni… +1500 kcal

Kannattaa kertoa mahdollisesta vuosi- tai syntymäpäivästä pöytävarausta tehdessä. Minusta vähän tuntuu, että meillä juhlitaan tästä lähtien joka viikko jotain merkkipäivää.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.