Perin suomalainen viikonloppu

Että minä tykkään reissata! Enkä nyt tarkoita pelkästään hienoja ulkomaanmatkoja, vaan ihan sellaisia päivä- tai viikonloppureissuja johonkin automatkan päähän. Kaliforniassa on niin paljon nähtävää ja koettavaa suomalaiselle maalaistytölle, ettei millään malttaisi pysyä viikonloppuja ihan vain kotosalla. Tälle viikonlopulle onkin tiedossa aivan erityinen reissu pohjoisen suuntaan yhdessä reilun sadan muun suomalaisen kanssa.

Koska maanantaina on Memorial Day, on tiedossa erikoispitkä viikonloppu. Meille Kalifornian suomalaisille se tarkoittaa matkaa Hauli Huvilalle, joka on suomalaisten oma leirintäalue Reedleyn kaupungissa keskellä Kaliforniaa. Memorial Day -viikonloppu on yksi neljästä vuotuisesta tapahtumaviikonlopusta, jolloin joen varrella sijaitseva mini-Suomi täyttyy suomalaisista sekä suomalaisesta ruoasta ja musiikista. Tänäkin viikonloppuna paikalle odotetaan n. 150 vierasta ja nyt, ensimmäistä kertaa, mekin olemme siellä!

Näin ollen O.C. hiljenee viikonlopuksi ja keskittyy parin päivän ajaksi olennaiseen. Ensi viikolla voin sitten kertoa kokemusta viisaampana minkälaisen viikonlopun tämä sekalainen seurakunta sai aikaiseksi. Hyvää viikonloppua teillekin!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.