Tämä on parasta minussa, mikä on parasta sinussa?

Tänään viskataan sisäisellä kauneudella vesilintua ja keskitytään puhtaasti ulkoisiin seikkoihin. Mikä on sinun paras puolesi ja miksi? Ovatko ne hiukset? Tai ehkä sääret tai hauikset? Pidätkö erityisen paljon kasvoistasi vai jostain ihan muusta? Nyt pois turha vaatimattomuus ja paljasta paras puolesi!

Ps. kuva ois kiva tai jos vastaat blogiisi, niin muista jättää linkki kommentteihin!

Minussa parasta on selkä. Alempana kerron miksi.

Vaikka teininä kärsinkin romuluisesta ruumiinrakenteestani, leveistä hartioista ja leveästä selästä, olen vanhemmiten oppinut pitämään juuri tästä nurjasta puolestani. Selkäni onkin se osa, jossa kaikki salilla viettämäni tunnit näkyvät parhaiten (ja helpoiten). Vaikka vyötäröni ei ole koskaan ollut erityisen siro, luo suhteellisen leveä selkäni optisen harhan, joka saa vyötäröni näyttämään edes hieman kapeammalta kuin se oikeasti onkaan. Onpahan hierojalle tekemistä kaikkine maitohappomuhkuroineen.

Ainakaan selästä ei tarvitse pudottaa rasvoja. Grammaakaan.

Pakko kuitenkin myöntää, että joskus pieniin, avoselkäisiin toppeihin pukeutuminen nolottaa. Tykkään selästäni itse, mutta toisille se on kauhistus (vaikka en tuolla tavalla pullistellen yleensä liikukaan). Ja sanottakoon nyt, että kun näin nämä kuvat itse, niin totta vie pyöräytin silmiä kerran jos toisenkin. Onhan se taas muuttunut sitten viime näkemän.

 

Ja nyt, teidän vuoronne!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.