DIY-mediataso, eli itse tehtiin ja säästettiin

Olemme etsineet sopivaa mediatasoa kaikille olohuoneen elektroniikkapömpeleille jo vuosikausia, tuloksetta. Kymmenisen vuotta vanha, ahtaasta espoolais-kolmiosta perujaan oleva alumiini-lasilevyhässäkkä on kulkenut mukanamme asunnosta toiseen, muuttuen jatkuvasti yhä enemmän muuta sisustusta vastaan sotivaksi. Ei ihan sovi maanläheisten värien kanssa yhteen, ei. Ja nyt se saa lähteä!

Lankkuja + rakennusharkkoja = mediataso

 

Onhan tässä viime vuosina käyty jos jonkinlaisessa huonekaluliikkeessä ja nettikaupassa, mutta melkein jokainen tarjolla ollut vaihtoehto on ollut tarpeeseemme liian pieni. Niin, minkäs teet, kun pömpelit vain lisääntyvät ja kasvavat. Ja jos on hyllyllä ollut kokoa tarpeeksi, niin sitten on ulkonäössä ollut jotain vikaa. Asiahan nyt on niin, että minun talouteeni ei tule enää ensimmäistäkään pyökinväristä huonekalua eikä kylmää metallista hyllyhässäkkää.

Vaan eipä ollut hätä tämäm näköinen. Kun inspiraatiota oli kertynyt tarpeeksi, marssimme Los Angelesissa sijaitsevaan erikoispuutavarakauppaan hakemaan sopivaa rakennusmateriaalia. Pitkällisen harkinnan jälkeen mukaan tarttui nippu komean värisiä pähkinäpuu-lankkuja. Kotimatkalla koukattiin rautakaupan kautta ja ostettiin takaluukku täyteen rakennusharkkoja. Palapelin kasaus saattoi alkaa ja kivahan siitä tuli, vaikka välillä vähän epäilyttikin. Hintaa koko komeudelle tuli n. $300.

 

Hei ne kaikki mahtuu sinne!

Puu ja harkko sopii aika kivasti yhteen! Lankut annettiin olla ihan sellaisenaan, hiomatta tai siistimättä. Laitoin kuitenkin öljyä pintaan, jotta väristä tulisi hieman tummempi ja kyllähän se sitten pysyykin nätimpänä.

Pentikin linnutkin tykkää.

Voisiko joku keksiä langattoman sähkön, että saadaan nuo television virtapiuhat pois silmistä? Vuokratalossa kun ei viitsi tehdä mitään suuria rakenteellisia muutoksia piuhojen piilottamiseksi seinän sisään.

Ja siinä koko komeus. Toivottavasti se selviää sortumatta ensimmäisestä maanjäristyksestä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.