Aatteet ja treenivaatteet

Kanssabloggaaja Sanumaria kyseli blogissaan lukijoiden treenivaatetottumuksista sen jälkeen, kun Iltasanomat uutisoi kuntosaleilla kukoistavasta treenivaate-kilpavarustelusta. Kaliforniassa vallitsevasta kilpavarustelusta en tiedä, mutta itse hankin uusia, yleensä melko laadukkaita treenivaatteita kaappiini tämän tästä. Eikä ihme. Kun liikuntakertoja kertyy viikossa aina kymmenestä kahteentoista, on treenivaatteiden käyttöaste melkoisen korkea. Siinä ei heikkolaatuiset treenivaatteet kauan pidä muotoaan ja juuri tästä syystä, muutaman pettymyksen jälkeen, kierrän ruotsalaisketjujen urheiluvaateosastot suosiolla kaukaa.

Uusin hankinta treenivaate-rintamalla on tämä Niken motivaatio-paita

Treenivaatteet ovatkin itselleni se heikko kohta. Kun kaikki muut vaatteet pyrin ostamaan superpoistoalennuksella outlet-myymälöistä, niin treenivaatteet hankin röyhkeästi ihan oikeista kaupoista, täyteen hintaan. Laadun lisäksi treenivaatteissani tulee olla näköä ja mielellään myös asennetta. Olenkin heikkona erilaisiin motivaatio-teksteihin, jollainen löytyi myös muinoin blogissani arvotustamotivaatiopyyhkeestä.

Olen selittänyt itselleni treenivaate-shoppailua sillä, että vietän niiden sisällä niin paljon aikaa hikoillen ja tuskasta irvistellen, että olen ikään kuin oikeutettu tekemään siitä olosuhteisiin nähden mahdollisimman miellyttävää. Vaikka toisaalta, nousisi kai se puntti yhtä hyvin niissä Adidaksen nappiverkkareissakin. Mutta kun.

”I earn my chocolate” by Lorna Jane

 

Jos jotakuta kiinnostaa, niin näissä paikoissa treenivaate-shoppailen:

Lorna Jane

Fit Gear (Better Bodies & Gasp)

Näiden lisäksi kaivelen milloin mitäkin Amazonista ja eBaysta. Myös Kohl’s on toisinaan yllättänyt mittavalla treenivaatevalikoimallaan. Jos taas haluan haahuilla tunteja valtavassa urheiluvaatetaivaassa, menen Sports Authorityyn ja otan eväät mukaan.

Mistäs te ostatte/tilaatte urheiluvaatteenne?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.