Luonneanalyysi tiskikonetta apuna käyttäen

Ah, tiskikone. Tuo aikoinaan niin ylellinen kodinkone, joka markkinoille tullessaan pelasti nopeasti yhä useamman käsiparin tiskiveden aiheuttamalta kuivumiselta ja loputtomalta puurolautasten jynssäämiseltä. Pitkällisen tutkimuksen ja aivotyöskentelyn tuloksena olen tullut siihen tulokseen, että tällä arjen sankarilla on myös uskomaton kyky paljastaa meistä ihmisistä piileviä luonteenpiirteitä.

Mitä tiskikonekäyttäytymisesi sinusta sitten paljastaa? Minäpä kerron.

(ps. tässä analyysissa ei ole voittajia)

Oletko ikinä ajatellut mitä tiskikoneesi sinusta paljastaa?

 

Ihmistyyppi nro 1

Täyttää tiskikoneen alkaen koneen etuosasta

Näennäisesti reipas ihminen, jolla on suuria vaikeuksia toteuttaa mitään aloittamaansa kunnialla loppuun saakka. Lisäksi henkilö on usein epäkäytännöllinen ja jättää mieluiten kaikki vähänkään vaivannäköä vaativat askareet huomiselle. Tai ensi viikkoon.

Ihmistyyppi nro 2

Ei huuhtele astioita ennen koneeseen laittoa

Laiskimus, joka välttelee vastuuta ja teettää mieluiten kaiken työn jollain toisella. Kun asiat sitten menevät vikaan, löytyy syyllinen aina muualta kuin peilistä. En minä, mutta pojat.

Ihmistyyppi nro 3

Kerää likaiset astiat vuoreksi tiskialtaaseen sen sijaan, että laittaisi ne suoraan koneeseen

Epäkäytännöllisyyden ruumiillistuma, joka saa asiasta kuin asiasta tehtyä käsittämättömän monimutkaista, monivaiheista, hidasta ja työlästä. Päätyy yleensä töihin vakuutusalalle tai katsastuskonttoriin.

Ihmistyyppi nro 4

Seisottaa puhtaita astioita koneessa päivätolkulla

Saamaton ihminen, joka tarttuu toimeen vasta kun on aivan pakko. Saattaa viettää työpaikallaan päiväkausia tekemättä ensimmäistäkään työtehtävää ja syö häpeilemättä työkavereittensa eväät.

Ihmistyyppi nro 5

Siirtää astiat välittömästi käytön jälkeen koneeseen ja tyhjentää koneen heti sen pysähdyttyä

Ilmiselvä kontrollifriikki ja neurootikko. Ei kestä ensimmäistäkään poikkeusta, selitystä tai vahinkoa. Kyttää neuroottisesti muiden tekemisiä etsien virheitä eikä säästele sanojaan niistä huomautellessaan. On vain yksi tapa tehdä asioita ja se on kontrollifriikin tapa.

Ihmistyyppi nro 6

Omistaa tiskikoneen, mutta käyttää ainoastaan yhtä lautasta, aterinparia ja juomalasia, jotka pesee käsin heti käytön jälkeen

Äärimmäisen laiska ihminen, joka menee aina sieltä missä aita on matalin ja jonka ahterista on jäänyt pysyvä painauma sohvaan. Välttelee kaikkea työtä kuin ruttoa ja maksaa naapurin pojalle postin hakemisesta ja nurmikon leikkaamisesta. Lempiruoka pizza, kotiin kuljetettuna.

Ihmistyyppi nro 7

Ei omista tiskikonetta

Henkilö, joka kuvittelee olevansa perinteikäs ja ekologinen, mutta on todellisuudessa vanhanaikainen, tylsä ja jämähtänyt. Pelkää muutoksia kuin ruttoa ja vastustaa periaatteesta kaikkea, varmuuden vuoksi. Oletpa mitä mieltä tahansa, tämä ihmistyyppi on takuulla kanssasi eri mieltä.

 

Mihin ryhmään sinä kuulut?

Meidän tiskikone paljastaa minun olevan ihmistyyppiä nro 5.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.