26 h / vrk

”JOS MINULLA OLISI AIKAA NIIN…”

…niin mitä? Jos saisit vuorokauteen kaksi tuntia lisää, mihin tuon ajan käyttäisit? Mitä olet aina halunnut tehdä, mutta aika ei vain riitä?

Sitä usein sanotaan, että ehtiminen on vain priorisointikysymys. Jos todella haluaa tehdä jotain, niin silloin asialle saa kyllä järjestettyä aikaa tavalla tai toisella. No, se aika on kuitenkin väistämättä pois toisaalta, joten leikitäänpä hetki, että vuorokaudessa olisi 26 tuntia.

Aloitin viime syksynä kirjan kirjoittamisen ja pari kuukautta sitten ostin öljyvärimaalaustarvikkeet. Kirjoittamisen kanssa en ole ehtinyt alkua pidemmälle (kiitos blogin aloittamisen) ja maalaustarvikkeetkin odottavat edelleen sitä, että olisi vihdoinkin aikaa aloittaa. Vastaus on siis helppo. Kirjoittaisin ja maalaisin, tekisin entistä enemmän luovia juttuja.

Mietitäänpäs mihin tämän hetkinen aika sitten valuu. On nelisen tuntia päivässä töitä, pari kolme tuntia treeniä ja tunti pari bloggausta. Lisätään vielä pari tuntia ruoanlaittoa ja ruokailua, tunti taloudenhoitoa, tunti ruokakaupan hyllyjen välissä pyöriskelyä, tunti suihkua ja laittautumista ja seitsemän tuntia unta.

Mutta hetkinen, nämähän tekevät yhteensä vasta 21 tuntia! Mitä ihmettä minä teen uupumaan jäävät kolme tuntia? Ja miksen käyttäisi sitä johonkin tärkeämpään, jonka muistaisin tunteja listatessani? Ehkä vuorokauteen ei tarvitsekaan lisätä tunteja ehtiäkseen tehdä kaikkea sitä mitä haluaisi.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.