Aitous koskettaa (ilmianna aito blogi!)

Kuinka voikaan tuntemattoman kirjoitus koskettaa niin paljon, kuin Eerikan blogipäivitys eilen. Eikä tämä ensimmäinen kerta ollut. Aidot, elävästä elämästä olevat ilot ja surut, ajatukset ja sattumukset koskettavat lukijaa ja jäävät mieleen.

Ihailen niitä bloggaajia, jotka kirjoittavat aidosti, pistävät itsensä peliin ja antavat lukijalle jotain itsestään – tunteen siitä, että voi samaistua kirjoittajaan ja mahdollisuuden avata pienen ikkunan kirjoittajan sielunmaisemaan ja elämään. Ovathan ne sellaiset pintaa kevyesti raapivat, kuvasisällöltään kauniit blogitkin mukavia, mutta eniten kuitenkin pidän niistä aidoista, tunteita ja keskustelua herättävistä kirjoituksista.

Sellainen bloggaaja minäkin haluaisin olla. Olla oma, aito itseni, totuutta kaunistelematta tai vääristelemättä. Olen minä joskus miettinyt, että minkähänlaisen kuvan itsestäni annan, kun nyt tämänkin sanon ääneen, mutta olen kuitenkin lopulta antanut mennä vaan. Eipähän tule kenellekään yllätyksiä jos joskus kasvokkain tavataan.

 

Kerätäänpä tänne listaus niistä blogeista, jotka sisältävät (ainakin välillä) aitoja ajatuksia sekä käänteitä ja sattumuksia todellisesta elämästä. 

Minä aloitan listan muutamalla:

Bättre liv

Puutalobaby

Surfing Maya & Girl From The North Country

 

Mitä sinä haluat lisätä listalle?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.