Kiitos tästä vuodesta

Kiitos kaikille lukijoille, niin satunnaisille kuin vakituisillekin. Kiitos kanssabloggaajille niin Lilyssä kuin muuallakin, kiitos Lilyn toimitukselle. Kiitos rakkaalle aviomiehelleni, joka on sietänyt kirjoittamiseen uppoutumistani ja sitä, että haluan aina ottaa vielä yhden kuvan. Kiitos ystävilleni positiivisesta palautteesta, kiitos äidilleni ja tädilleni kannustuksesta. Kiitos iskä, kun sinäkin toisinaan luet tätä.

Kiitos vesisateelle kauniista sateenkaaresta, joka näkyi ikkunastamme

muutaman minuutin ajan.

 

Ensimmäinen kokonainen vuoteni bloggaajana on ollut hyvä. Olen aidosti yllättynyt saamastani pienestä suosiosta ja kaikesta positiivisesta palautteesta. Kiitos, kiitos, kiitos. Minulle hyvin tärkeäksi kasvanut blogini elää teistä siellä ruudun takana.

Toivotaan kaikkea hyvää ensi vuodelle, ei tarvitse olla parempi kuin kulunut, yhtä hyväkin käy. Rakkautta ja iloa teille kaikille!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.