Onnenpäivä tiedottaa ja tiedustelee

Sitä tässä vaan, että Onnenpäivä on uponnut entistä syvemmälle sosiaalisen median syövereihin ja näin ollen löytyy nyt myös Instagramista nimellä asinivaara.

Tuosta Instagramista sen verran, että sen sisältö tulee olemaan pieniä räpsyjä ihan arkisista jutuista. Eli käytännössä se tarkoittaa kuvia ruoasta, treenistä, kotikonnuista ja sen sellaisesta. Suuri osa kuvista tulee päivittymään myös Onnenpäivän Facebook-sivulle, joka löytyy siis täältä: http://www.facebook.com/blog.onnenpaiva

Tähän Facebook-sivun käyttöön liittyykin nyt kysymys. Mitä haluaisitte sieltä löytyvän? Haluaisitteko, että päivitän sinne treenijuttuja, dieetin etenemistä tai vaan ihan tavallisia, jokapäiväisiä kuulumisia? Entä kuvapuoli? Tuntuuko kuvapostaus spämmäämiseltä vai onko kuvat hyvä juttu?

Lisäsin nyt myös blogin oikeaan reunaan MyFitnessPalin bannerin, joka näyttää dieetin etenemisen numeroina (näemmä paunoina…aaargh!). Ne, jotka innostuivat MyFitnessPalia käyttämään (aiheesta lisäätäällä), löytävät minut palvelusta nimellä ASinivaara. Sitä kautta uteliaat pääsevät seuraamaan kehitystäni ja taitaapa tuo antaa jotain informaatiota treeneistä ja ravintopuolestakin.

Huh, eihän tässä kohta ehdi muuta tehdäkään, kun päivitellä juttuja joka suuntaan. Mutta jotta aikani ei menisi ihan harakoille, kuulisin teiltä mielelläni ajatuksia ja ehdotuksia tuon Facebook-sivun sisällöstä. Joten antaa palaa, sana on vapaa!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.