Ihan liekeissä

Aika harvoin esittelen täällä päivän asuja tai muitakaan asusteita (en nimittäin ole mikään tyylikkyyden ruumiillistuma), mutta tänään korjataan tämäkin vahinko. Minulla on nimittäin aivan huisin hienot bootsit, jotka kaivoin ylitäyden kenkähyllyni uumenista talveksi käyttöön.

Itse asiassa sain nämä New Rockin liekkibootsit mieheltäni(!!) syntymäpäivälahjaksi jo melkein kahdeksan vuotta sitten. Pukeuduin noihin aikoihin aika paljon mustaan ja meininki muutenkin oli vähän enemmän rock, joten nämä jalassa tuli kipitettyä pitkin pääkaupunkiseutua melkoisen paljon.

 

Viime vuosina nuo yhdet rakkaimmista kengistäni ovat olleet enemmän telakoituneena kenkähyllyyn kuin jalkoihini. Ongelmaksi nimittäin muodostui niiden hankala yhdistäminen mihinkään muuhun kuin mustaan, liian lämpimät kelit niiden käyttämiseen ja sainpa kehitettyä yhteensopivan käsilaukun puuttumisestakin elämää suuremman ongelman.

 

Mutta onneksi meillä on internet ja internetissä kauppoja. Talvikelien lähestyessä ryhdyin etsiskelemään nettikaupoista kenkiin sopivaa käsilaukkua ja kappas, Kiinanmaastahan sellainen löytyi!

Ja tässä olen ulkoilemassa kenkien, laukun ja miehen kanssa.

 

Nyt kun minulla on nämä mielettömän hienot liekkibootsit ja liekkilaukku, niin voisiko joku määrittää, että ne ovat muotia? Kiitos.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.