Elämäni parasta ruokaa à la Stefan Richter

Viime viikonloppuna juhlistin yhdennentoista dieettiviikon selättämistä poikkeuksellisen herkullisesti, Top Chefistakin tutun Stefan Richterin luomusten äärellä. Olimme liikkeellä peräti kahdenkymmenen paikallisen suomalaisen voimin, joten mikäpä olisikaan ollut parempi paikka kokoontumiselle, kuin suomalaiset sukujuuret omaavan Stefanin L.A. Farm -ravintola Santa Monicassa.

Kuten ehkä viime viikkoisesta tankkauspäivän selostuksestani muistatte, on minulla ollut suuria vaikeuksia päättää mitä viikon ainoana punnitsemisvapaana ruokailuhetkenä haluaisin syödä. Ihana Stefan ratkaisi kuitenkin ongelman mestarillisesti ja tarjoili suomiseurueellemme hulppean kuuden ruokalajin illallisen.

Nälkäinen seurue valmiina tositoimiin.

Pakko sanoa, etten ole hetkeen ollut ruokapöydän ääressä yhtä onnellinen. Kokemuksena Stefan’s at L.A. Farm oli ainutlaatuinen, niin tarjotun ruoan kuin ilmapiirinkin ansiosta. Ensimmäistä kertaa kävin ravintolassa, joka pystyi tarjoamaan ruokailukokemuksen lisäksi muitakin elämyksiä. Stefanilla on hurmaava tapa livahtaa tilanteen salliessa patojen ääreltä ruokailusalin puolelle juttelemaan pöytäseurueiden kanssa. Hän vierailee vuorollaan jokaisessa pöydässä juttelemassa niitä näitä ja jos juttua ja aikaa riittää, hän saattaa istahtaa pöytään pidemmäksikin toviksi. Hän on oivaltanut sen, ettei kyse ole vaan ruoasta. Kyse on elämyksestä, viihtymisestä ja hyvästä meiningistä.

Cali Crudo

Mushroom Risotto

Pumpkin Soup

West Coast Halibut

Duck Breast

Apple Beignet

Mitä näistä herkuista nyt voisi sanoa? Ainakin sen, että Stefan on paikkansa huippukokkien tähtitaivaalla ansainnut. Annoksista jokainen oli raikas, mielikuvituksellinen, yllätyksellinen ja sopivan yksinkertainen, jotta jokaisen pienenkin käytetyn mausteen pystyi erittelemään. Annokset olivat kauniita ja sopivan kevyitä.

Vaikka Stefan itse työskenteleekin iloksemme pääasiassa täällä rapakon toisella puolella, on Stefanilla ravintoloita jo mukavasti myös ympäri Suomen, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Erinomaisten kokkaustaitojensa lisäksi Stefan on myös persoonana hurmaava!

Kiitos vielä Stefan yhdestä elämäni parhaimmista ruokailuelämyksistä! Missäs te muut olette syöneet elämänne parasta ruokaa?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.