Sporttisen naisen titaanikorut

Joku saattaa vielä muistaakin, että esitin viime vuonna joulupukille vienon toiveen titaanisista koruista. No, pukkia ei jouluna näkynyt, mutta sen sijaan aviomieheni katsoi asiakseen toiveeni toteuttaa. Ja niin yhdestä paketista paljastui Boccian titaaninen kaulakoru ja yhteensopiva rannekoru. Kyllä mies tietää mistä vaimo tykkää.

Olen aikaisemminkin kertonut vaikeahkosta nikkeliallergiastani, joka on vaikeuttanut metallisten korujen käyttämistä. Yleensä koruni ovatkin toisiinsa sidottuja narunpätkiä, puuhelmiä ja ties mitä viritelmiä. Eikä siinä mitään, kauniitahan ne ovat, mutta toisinaan olisi ollut käyttöä juhlavammille, vähemmän riemunkirjaville koruille.

En oikein tunne, että pienet sievät korut pukisivat minua, kun ruumiinrakenteeltani olen tällainen rohjake. Niinpä nämä hieman rockimmat ja järeämmät titaanikorut sopivatkin kivasti yhteen sporttisen ulkomuotoni kanssa. Kaiken lisäksi ne ovat yhdistettävissä niin tavallisiin kuin juhlavampiinkin asusteisiin ja sopivat yhteentitaanisen vihkisormukseni kanssa.

Onni on nikkeliallerginen vaimo, titaaniset korut kun ovat huomattavasti halvempia kuin kultaiset. Harmi vain, että valikoimat ovat vielä verrattaen suppeat ja harva koruliike edes titaanisia koruja tarjoaa. Mutta onneksi meillä on internet ja nettikaupat. Eli vinkkinä tulevaa ystävänpäivää ja sporttisia tyttöystäviä silmällä pitäen, Boccian nettikauppa toimittaa koruja myös Suomeen!

 

ps. kuvailtiin tänään vatsalihastreenejä, joten treenivinkkejä on taas tiedossa lähitulevaisuudessa!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.