A. Sinivaara tässä hei

Näyttäisi siltä, että tiluksilleni on eksynyt melkoinen määrä uusia lukijoita viime aikoina. Niinpä kohteliaana tyttönä ajattelin, että pieni esittely voisi olla ihan paikallaan. En nimittäin usko, että kovin monella on aikaa ja tarmoa kahlata läpi kaikki vanhat kirjoitukseni. Joten, tiivistetäänpä faktoja muutamaan kappaleeseen ja jos vielä jäi jotain hampaankoloon, niin nyt on oivallinen tilaisuus esittää kysymyksiä.

 

 

Mikä ihmeen Onnenpäivä?

Onnenpäivä-blogi sai alkuunsa eräänä yönä, jolloin luomisentuskissani kieriskelin unettomana sängyssäni. Suoraan sanottuna, en tainnut seurata yhtäkään blogia ennen kuin aloitin omani, joten minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, minkälaiseen soppaan lusikkani työnnän. Näin jälkiviisaana voisin luonnehtia tuon sopan olevan täynnä sattumia, mutta hemmetin herkullista.

Blogissani ei ole yhtä ainoaa teemaa ja se on yhtä rönsyilevä kuin kirjoittajansakin. Viime aikoina olen kirjoitellut paljon kuntosaliharjoittelusta ja dieettaamisesta, ne kun ovat vahvasti piirtyneet tapetille tässä elämänvaiheessa. Liikunnan ohella lempiaiheitani ovat ihmissuhteet, itsetutkiskelu, iloiset jutut, päättömät jutut, kaikki mitä voi syödä ja tietysti jenkit ja niiden hassu maa suomalaisen silmin. Yleisesti ottaen yritän parhaani mukaan pitää blogissani yllä positiivista, mutta realistista meininkiä, niin kuin elämässä muutenkin.

 

Kuka ihmeen A. Sinivaara?

Olen kevään mittaan 31-vuotta täyttävä suomalainen vieraalla maalla, Yhdysvalloissa. Nykyinen asuinpaikkani löytyy tavallisten ihmisten lähiöstä, vuorien kupeesta, eteläisestä Kaliforniasta, Orange Countysta. Jenkkielämää on nyt takana 3,5 vuotta ja kulttuurishokeista huolimatta nautin elämästäni täällä, vaikka kärsinkin tämän tästä Suomi-ikävästä.

Olen naimisissa parhaan mahdollisen treenikaverin kanssa, joka myös salin ulkopuolella tietää milloin tukea, milloin puskea ja milloin kiskaista minut takaisin maanpinnalle. Ihan kokopäivätoiminen kotirouva en kuitenkaan ole, vaan teen töitä suomalaisyritykselle omasta kotitoimistostani käsin. Olen ammatiltani AD, ideanikkari ja toisinaan myös copywriter.

Minkälainen minä sitten olen? Kysäisin tätä asiaa mieheltäni ja hän vastasi hetkeäkään miettimättä, että haahuilija. Kysyessäni, että miten niin, hän levitti kätensä sanaakaan sanomatta ja huitoi niitä villisti ilmassa. Aika hyvin analysoitu. Olen haahuilija, jolla on aina jotain puuhaa ja kymmenen askaretta työn alla. Minä en vain osaa olla tekemättä mitään ja kun saan päähäni jotain, se yleensä vie minut mukanaan täysin. Siinä puuhatessani minä nauran, vitsailen ja puhun paljon ja silloin harvoin, kun maltan olla hiljaa, minä mietin syntyjä syviä.

Elämä pyörii tällä hetkellä paljon salitreenin ympärillä, se kun on yksi niistä asioista, joka sattui viemään minut mukanaan täysin. Viime syksyinen bulkkikauteni kääntyi dieetiksi, jonka loppu häämöttää viiden viikon päässä. Tämän jälkeen palailen takaisin myös pyöräilynjuoksemisen ja joogan pariin ja haaveilen pienestä lomasta moottoripyörän selässä. Sitten on vielä tämä blogi, joka näyttelee aika suurta roolia päiväohjelmassa. Välillä tuntuukin siltä, että teen kolmea työtä, sitä oikeaa työtä, treeniä ja blogia. Harmi, että vain yhdestä maksetaan.

Siinä se nyt oli, niin lyhyesti kuin osasin, eikä sekään ollut niin kovin lyhyesti.

 

Ja nyt, arvoisat lukijat, jos on jäänyt jokin asia mietityttämään, niin nyt saa sitten esittää kysymyksiä (oletan lukijakuntani olevan sen verran älykästä, ettei tarvitse erikseen mainita, että järjenkäyttö on kysyttäessä sallittua). Vastailen joko tänne tai sitten värkkään kokonaan oman postauksensa aiheesta, katsotaan nyt.

Minullakin on yksi kysymys uusille lukijoille! Kuinka löysit blogiini?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.