Olisitko kateellinen tälle naiselle?

Tiesittekö, että jopa 28 % blogeja seuraavista naisista kadehtii bloggaajaa? Näin ainakin kertoo Me Naiset, joka oli teettänyt aiheesta kyselyn. Vihreätä väriä nostattavat pintaan lähes tulkoon kaikki mitä vain voi blogeista löytyä; koti, matkat, kokkaustaidot, kuvat, harrastukset sekä bloggaajan ulkonäkö.

Kitkeäkseni omista lukijoistani turhan kateuden pois, kaivoin mappi Ö:stä kuvan, jolle kukaan ei voi olla kateellinen.

Vakavasti puhuen, kyllähän me fiksut ihmiset tiedämme, ettei elämä aina ole niin ruusuista, kuin blogeista tai kuvista voisi päätellä, ei edes Kaliforniassa. Tänään on pilvistä, huomenna sataa kaatamalla vettä, eilen löytyi talosta niin paha homevaurio, että joudumme mahdollisesti muuttamaan ja minulla särkee taas päätä. Että kyllä sitä lunta sataa tupaan täälläkin ja varmasti muillakin bloggaajilla. Ei me mitään yli-ihmisiä olla, joilla on täydellinen elämä ja kaikki menee aina niin kuin Strömsössä.

Eli jos siellä ruudun takana nyt joku kovasti vihertää, niin suotta kadehdit. Lopulta kun meillä kaikilla on ihan samat eväät laukussa, vaikka bloggaajan lounaspakki saattaisikin olla vähän nätimmin koristeltu.

 

ps. Saattoi ehkä lähteä vähän mopo käsistä tuon Photoshopin kanssa, mutta noista polvista olen ylpeä!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.