Päivän tekniikkavinkki-video (näin irvistät salilla)

Sattui tässä jokin aika sitten tallentumaan kameralle sen verran tiukka irvistys, että halusin kertoa teillekin, kuinka moinen ilme saatiin syntymään kasvoilleni kesken leppoisan salitreenin.

Varoitus: saattaa aiheuttaa lihasten kehittymistä!

Irvistyksen salaisuus piilee treenitekniikassa, joka toistomäärien tai painojen sijaan perustuu staattiseen pitoon. Tätä tekniikkaa voidaan soveltaa moniinkin liikkeisiin, mutta malliesimerkkinä toimikoon nyt hauiskääntö tangolla.

Eli, lisätään tangon päihin reilusti vähemmän painoa, kuin normaaleissa olosuhteissa. Sitten hommiin. Tehdään yksi toisto, jonka jälkeen pysäytetään liike kohtaan, jossa hauiksissa on maksimaalinen rutistus. Laske rauhallisesti kahteentoista. Tee seuraava toisto ja pysäytä taas liike. Laske kymmeneen. Toisto, pysäytys ja laske kahdeksaan. Seuraavan toiston jälkeen kuuteen, sitten neljään, kahteen ja tee päälle vielä toisto tai pari, kunnes tulee itku. Tai ainakin se irvistys. Ensimmäinen sarja voi tuntua köykäiseltä, mutta neljä tällaista ja se oikeaoppinen irvistys alkaa kyllä löytymään.

Tässä vielä havainnollistava video:

 

Lihaspoltteeltaan liike on verrattavissa tähän edelliseen tekniikkavinkkiini. Eli ota neuvosta vaari ja tee vaikkapa yksi päivän liikkeistä tällä tekniikalla. Näin saat mukavan tuskallista vaihtelua siihen perinteiseen salihinkkaamiseen.

Omalta osaltani nämä tämmöiset treenit ovat nyt ohitse vähäksi aikaa. Muutin nimittäin treeniäni melko radikaalisti viimeisille dieettiviikoille rasvanpolton maksimoimiseksi. Mutta sovitaan, että kerron tästä lisää seuraavassa treeni-postauksessani. Nyt takapihalle aurinkoon miettimään syntyjä syviä ja sen jälkeen thaihierontaan hoidattamaan uuden treenitaktiikan myötä syntynyttä totaalista kokovartalojumia. Tiedossa on siis tuskankyyneleitä näin perjantain kunniaksi.

Viettäkäähän kiva viikonloppu! Toivottavasti kevätaurinko näyttäytyisi siellä Suomessakin.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.