Automaattinen poissaoloviesti (ja outouksia matkalaukussa)

Mahdatteko vielä muistaa, kuinka jokunen viikko sitten uhosin lähitulevaisuudessa juoksevani kuumalla hiekalla, snorklaavani koralliriutalle ja lorauttavani proteiinipirtelöön rommia? Aion toteuttaa uhkaukseni nyt. Itse asiassa juuri tällä hetkellä, kun automatiikka potkaisee blogitekstini maailmalle, minä istun lentokoneessa matkalla kohti Yhdysvaltain Neitsytsaaria.

Mikä kuvassa ei varsinaisesti kuulu asiaan?

Mutta eipä hätää. Vaikka palstallani saattaakin seuraavan viikon aikana olla hieman hiljaista, minä lupaan rustata ainakin pari rommin huuruista juttua lomani aikana. Vieroitusoireista ja matkakuumeesta kärsivien kannattaa kurkkia Onnenpäivän Facebook-sivulle, josta löytynee reaaliaikaisempia matkakuulumisia suoraan Karibian saarelta. Myös Instagram päivittyy matkan aikana.

Tässä laukkua pakatessani olen tirskahdellut ääneen kerran jos toisenkin tajutessani, mitä kaikkea sälää olen ottamassa mukaani viikon matkalle. Kaukana ovat ne ajat, kun matkustin auringon alle huolettomasti pelkät bikinit, sandaalit, farkkushortsit ja hammasharja laukussani. Sen lisäksi, että nykyään bikineitä täytyy olla mukana vähintään kolmet, kenkäpareja neljät ja erilaista kosmetiikkaa repullinen, löytyy matkalaukustani kaikkea muutakin kummallista.

 

Muutamia outouksia mainitakseni:

Maapähkinävoi

Myönnetään, olen maapähkinävoi-addikti. Ja mikä pahempaa, minulle kelpaa vain yksi tietty maapähkinävoi. Jotta en ihan heikkopäiseltä vaikuttaisi niin mainittakoon, että loma-asunnossamme on keittiö, joten tulemme loman ajan syömään usein ihan ”kotioloissa”. En siis ole ottamassa hotellin aamupalalle mukaan omaa maapähkinävoita.

Villasukat

Jep, ihan oikeasti. Aion ottaa villasukat mukaan Karibialle. Kaliforniassa asuessa olen jo tottunut siihen, että laattalattiat ovat kesälläkin kylmät. Minulla on siis melkein aina kotona ollessani villasukat jalassa.

Kaneli

Mmhh… no kun. Äh, minä nyt vain tungen nykyään kanelia jogurttiin, puuroon, pannukakkuihin, kahviin… Hei, olen A. Sinivaara, olen kaneliholisti.

Hyppynaru

…sekä sellainen jumppakuminauha. Olisi varmasti muuten kahvakuulakin ellei laukuissa olisi painorajoituksia. Kaunis ajatus olisi harrastaa kuntopiireilyä lomallakin tai ainakin raahata välineistöä mukana varmuuden vuoksi. Palaahan siinäkin kaloreita, kun kantaa niitä mukana?

Mitä outouksia te muut pakkaatte matkalle mukaan?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.