Pikaiset videoterveiset Neitsytsaarilta

Istuskelen tässä laiskana loma-asunnon parvekkeella, vatsan kylläisyys mukavasti pään tyhjyyttä tasapainottaen. Mitään suuria ajatuksia ei blogissa tänään ole tarjolla, sillä merituuli on puhaltanut pääni totaalisen tyhjäksi, hyvä jos sormet edes löytävät näppäimille. Niinpä tallensin teille pienen videotervehdyksen rannalla ollessani. Mutta ehkei kuitenkaan kannata kaivella sipsipusseja ja popcorneja esille, sillä eipä videollakaan juuri valtameren aaltoja kummempaa annettavaa ole.

Lomalla.

Kunhan tästä joskus taas keräilen itseni kasaan, eli toisin sanoen palaan kotiin aivojen luokse, niin raportoin Yhdysvaltain Neitsytsaarista hieman tarkemmin. Kerrottavaa kyllä riittää, kunhan saan taas kirjoituskykyni takaisin. Siihen asti, voikaa hyvin ja kivaa viikonlopun jatkoa! Minä jatkan meren ja taivaalla hohtavan kuun tuijottelua. Se vihoviimeinenkin ajatus taisi juuri katketa.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.