Päivän videopostikortti St. Johnilta

Ja niin on taas yksi toiminnantäyteinen lomapäivä pulkassa. Tai ehkei näillä lämpötiloilla ole sopivaa puhua pulkasta, joten olkoot nyt sitten vaikka kanootissa. Koska lauantai kului rankkasadetta pidellessä ja vuokra-autolla saarta ympäri ajellessa ja sunnuntain vietimme kuvankauniilla Magens Bayn hiekkarannalla ihoa grillaten, päätti kaksipäinen snorklausjoukkueemme suunnata tänään pääkallopaikaltamme St. Thomaksensaarelta paratiisimaisemmalle St. Johnin naapurisaarelle.

Matka ei itsessään ollut mikään suurikaan ponnistus, sillä siirtyminen saarelta toiselle kestää lossilla parisenkymmentä minuuttia. Ja tuo pieni harppaus saarelta toiselle todellakin kannatti. Nimittäin snorklailun puolesta pienen pettymyksen tarjonneen St. Thomaksen jälkeen St. Johnin vedenalainen elämä tarjosi merielämän tarkkailulle huomattavasti paremmat puitteet, kunhan vain malttoi matkata ruuhkautuneita lähirantoja hieman pidemmälle.

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja liikkuva kuva vieläkin enemmän, nappasin teille taas rannalta pienen matkavideon. Maisemat olivat tänään kuin suoraan postikortista, ilma lempeä ja vesikin lämmintä. Tuliaisena lossin kyydissä matkasi takaisin omalle saarelle yksi palanut takapuoli. Huomaatteko muuten mikä kaveri uiskentelee pitkän aikaa ihan videon etualalla?

Ennen lossiin hyppäämistä ehdimme hörpätä vielä kookosvedet suoraan kookospähkinästä. Pähkinöiden mukana pöytään kannettiin lisäksi rommipullo, josta sai sitten lisätä potkua juomaan oman maun mukaan. Ei taitaisi olla kovinkaan kannattava konsepti Suomessa. Vaikka eipä sillä, eivät nämä paikallisetkaan lasiin sylje.

Tällaisia kuulumisia ja maisemia tänään, huomenna edessä on kaupunkipäivä, jotta helakasti punoittava nahka saa hieman taukoa paahtavasta auringosta. Koittakaa kestää vielä hetki näiden matkajuttujen kanssa ja kivaa viikkoa!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.