Kehaise kaveria -kampanja

Tässä blogeja lueskellessa tulee usein kiinnittäneeksi huomiota tekstin lisäksi blogin kuvitukseen, erityisesti jos kuvassa sattuu olemaan bloggaaja itse. Vaikka bloggauksen sanoma löytyykin yleensä tekstistä eikä kuvankaan tarkoitus ole korostaa bloggaajan ulkonäköä, pysähdyn usein hetkeksi ihastelemaan sitä, miltä bloggaaja kuvassa näyttää. Niin monta kertaa on mieleni tehnyt kehua bloggaajan kaunista tukkaa tai kivaa rusketusta, mutta olen sitten jättänyt kehumatta, koska on tuntunut jokseenkin typerältä kommentoida bloggaajan vispiläkäden kivasti erottuvia lihaksia jutussa, joka käsittelee kananmunanvalkuaisten oikeaoppista vatkaamista.

Ja niin se käy. Malliesimerkki tilanteesta, jossa kehu jää antamatta, koska aika, tilanne tai paikka tuntuu väärältä. Bloggaaja ei ehkä koskaan saa tietää, että hänellä on jonkun mielestä tosi kivat käsivarret. Tämän vuoksi haluan potkaista liikkeelle pienen kampanjan, jossa voimme antaa bloggaajille kaikki ne kehut, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet kommenttiboxiin kirjoittamatta. Ja tällä kertaa kehutaan puhtaasti ulkoisia piirteitä. Vaikka sisäinen kauneus onkin kovasti arvostettua ja on aina yhtä mukavaa, kun joku kehaisee matikkapäätä tai kykyä nuolaista omaa kyynärpäätä, niin kyllä niitä ulkoisia avujakin saa kehua ihan samalla tavalla.

No niin, aloitetaanpa.

 

Heidän kohdalla olen itse pysähtynyt ja huokaissut ihastuksesta: 

Kristaliina – Puutalobaby
Jos sanakirjassa olisi ulkonäkömääritelmä sanalle ”ilo”, siellä olisi taatusti Kristaliinan kasvokuva. Lisäksi Kristaliinalla on poikkeuksellisen söpöt hampaat. Oikeasti.

Ninoh – Surfing Maya & Girl From The North Country
En kestä. Ninohin Meksikon auringossa syntynyt rusketus on vaan niin kaunis. Ja oikeastaan koko tyttö on. Hieman eksoottinen ulkonäkö ja tummat silmät saa tämän naisen huokaisemaan ihastuksesta.

Madde – L.A. Madde
Ne hiukset! En tiedä mistä Madde on hiuksensa saanut, mutta tästä maailmasta ne eivät ainakaan ole. Kuinka voikin olla niin kaunis, runsas, pitkä ja aina oikeaan suuntaan kihartunut tukka?

Monna – Monna treenaa
Monnan reidet nyt vaan on ihan superit. Ja pers...anteeksi, pakarat, ovat erittäin hyvin muotoutuneet nekin. En nyt lähde kuvailemaan niiden muotoja tämän tarkemmin, menkää katsomaan ja ihastumaan itse!

Saara S. – Saara Sarvas / Elämäni Kunnossa
Klikatkaapa huviksenne Saaran jompaan kumpaan blogiin ja kurkatkaa niitä juttuja siinä nenän alla. Ne huulet! Ihmiset kuulkaa maksaa hirmuisia summia tuollaisista pusuttimista tässä maassa, eikä ihme!

 

Noin. Tämä riittäkööt tällä kertaa, että teille muillekin jää jotain. Nyt on oikea aika ja oikea paikka. Uhraa pätkä blogitilastasi ja kehaise kaveria (ja vinkkaa linkki tänne, niin pysyn mukana)! Ja jos seikkailet blogimaailmassa ihan vain lukijan roolissa, niin jätä kehu bloggaajan kommenttiboxiin ja liitä mukaan vaikkapa linkki tänne, niin bloggaaja tietää mistä on kyse.

 

Kivoja kehumisia ja mukavaa viikonloppua!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.