Kukkapaitatäti

Sillä siunatulla hetkellä, kun maastokuosista tuli vihdoin yksi kuumimmista trendeistä ja kaikki vaatekaappini vanhat salaatinlehtikuvioidut vaatteet nostaisivat minut muodin aallonharjalle, mitä teen? No, en ainakaan kaiva esille niitä kaseikossa ryömiskelyyn soveltuvia maastohousuja, vaan kerään kaupasta mukaani kaikki vaatekappaleet joissa on kukkasia. Ensin se kylpytakki ja nyt sitten tämä kukkapaitakin.

Äh, en vaan osaa. Minä kun olen 100 % fiilispukeutuja ja nyt on kesä, kukkasia ja pörriäisiä. Katsokaa nyt vaikka itse. Miten voi olla kovin sotaisalla tuulella jos heti aamutuimaan takapihalle kurkatessa näyttää tältä? Kysynpähän vaan.

 

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.