Lehdestä tuttu maalainen

Hieman surullisena on todettava, että Pohjois-Pohjanmaa on nyt tältä erää nähty ja juna on jo kuljettanut minut työkuvioiden perässä pääkaupunkiseudulle. Tällä kertaa kotiseutukierroksesta jäi kuitenkin hienojen muistojen lisäksi käteen jotain konkreettistakin, nimittäin Nivala-lehdessä tänä torstaina julkaistu henkilöhaastattelu –minusta! Olin todella innoissani, kun Nivala-lehden toimittaja Hanna Parhaniemi pyysi minua juttusilleen ja lupasi vieläpä toteuttaa haaveeni vierailla kotiseutumuseossa Suomilomani aikana. Niinpä haastattelupaikaksi sovittiin Katvalan kotiseutumuseo Nivalassa, jonka kauniissa miljöössä Hanna onnistui nappaamaan tästä maalaisesta myös varsin mukavan setin kotiseutuhenkisiä kuvia. Pienen pieni pätkä haastattelusta löytyyNivala-lehden nettisivuilta, mutta koko jutun voivat kotikontujen asukkaat lukea kuvien kera itse lehdestä.

Niille, jotka eivät haastattelua lehdestä pääse lukemaan, voisin tekstin sanoman tiivistää yhteen lauseeseen:Tyttö voi lähteä Pohjois-Pohjanmaalta, mutta Pohjois-Pohjanmaa ei koskaan lähde tytöstä.


Kuvat: Hanna Parhaniemi / Nivala-lehti

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.