Päivän pöljimmät

Tämän päiväiset älynväläykset löytyvät jo jokin aika sitten ilmestyneestä Shape Magazinesta ja sen julkkis-haastattelusta. Lehteen päätyneiden möläytysten taustalla häärii Destiny’s Childistäkin tuttu Kelly Rowland, joka valottaa lukijoille ruokailutottumuksiaan ja treenikuvioitaan. Näistä naistenlehdissä olevista julkkis-naisten ”en syö juuri mitään, mutta liikun kuin hullu” -jutuista olen avautunut täällä aikaisemminkin eikä tämäkään haastattelu tuolta linjalta juuri poikkea.

Kelly ”Sienet on uusi pihvi” Rowland

Kertoessaan siitä, kuinka hän pelkästään ruokaa katsomalla lihoaa heti pari kiloa ja kuinka tämän vuoksi on tärkeää tehdä ruoan suhteen oikeita valintoja, hän sanoo näin:

”KORVAAN HIMOITSEMANI EPÄTERVEELLISET RUOAT TERVEELLISEMMILLÄ VAIHTOEHDOILLA, JOTKA TARJOAVAT SAMAN MAKUELÄMYKSEN. KUN MIELENI TEKEE PIHVIÄ, GRILLAAN SIENIÄ JOIDEN PÄÄLLE RIPOTTELEN VUOHENJUUSTOA.”

Hyvältä kuulostavat nuo sienet, ei siinä mitään, mutta mitä tekemistä niillä on pihvin kanssa? Rehellisesti sanottuna minulle on se ja sama korvaako kukakin pihvinsä ja millä, mutta älä tule selittämään minulle, että sienet olisivat pihvin terveysversio tai että niiden maku olisi keskenään vertailukelpoinen. Se on vähän kuin väittäisi parsakaalin vievän makeanhimon. Sienet sininä ja pihvit pihvinä, sanon minä. Kaikki muu on teeskentelyä.

Tärkeintä ei ole hyvä kunto, vaan se miltä näyttää alasti.

 

Seuraavaksi Kelly kertoo suhteestaan liikuntaan ja vaahtoaa sen tärkeydestä:

”TUNNEN ITSENI TIMMINÄ SEKSIKKÄÄKSI. EIKÖS KAIKKIEN TAVOITE TREENAAMISESSA OLE JUURI SE, ETTÄ NÄYTTÄISI HYVÄLTÄ ALASTI? MINUN AINAKIN!”

Jep. Miksipä sitä muutenkaan treenattaisiin kuin keikistelläkseen alasti peilin edessä? Kuka hullu nyt treenaisi terveydellisistä syistä, pitääkseen ylipainon tuomat terveysongelmat loitolla? Tai jotta jaksaisi nousta pihamäen ylös puuskuttamatta, saatikka siksi, että liikunta olisi mukavaa? No huh huh. Kyllä liikkumisessa tärkeintä on se, mitä näkyy peilissä kun on alasti.

Siinä sitä taas on, tervettä esimerkkiä nuorille ja vähän vanhemmillekin naisille.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.