Lahjamokien välttämiseksi

Myönnän kuuluvani niihin kitsasteleviin ihmisiin, jotka uusiokäyttävät kaikki kivannäköiset ja käyttökelpoiset lahjapussukat ja -laatikot uudelleen ja uudelleen. Etenkin näin joulun alla kannattaa kuitenkin muistaa, että lahjapakkausten kierrätys vaatii hitusen paljon tarkkuutta. Se, että pussukassa lukee edellisen vastaanottajan nimi, on pieni kömmähdys siihen verrattuna, että pussukan pohjalle on jäänyt jotain sinne kuulumatonta ja noloa.
Nimim. Olin lähellä antaa syntymäpäivälahjan kylkiäisinä puolitutulle mieshenkilölle ilmeisesti vahingossa minulle lahjan mukana päätyneet, pussin pohjalle ruttaantuneet, tuntemattomaksi jääneen, mitä ilmeisemmin lahjapussukoiden uusiokäyttämistä huolimattomasti harrastavan henkilön käytetyt stringit. Vuosituhannen lahjamoka oli ehkä lähempänä kuin koskaan aikaisemmin.

Kuvan pussukka kalsareineen ei liity tapaukseen.

 

ps. Jos joku tutuista tunnistaa jutusta itsensä, niin ei tarvitse kertoa. En halua tietää. Oikeasti.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.