Hetkeä ennen joulua (joulublogipostia!)

Aamukahvia jouluisesta muumimukista.

Jälkiruoaksi Fazerin Sinistä.

Kynttilänvalossa hiljaa kilkattava enkelikello.

Näissä tunnelmissa on hyvä rauhoittua joulunviettoon.

 

Kiitos tästä hetkestä kuuluu salaiselle blogiystävälleni, jolta tällä viikolla sain blogipostia. Heti postipakettia avatessani tulvahti pöydälle kasa Fazerin Sinisiä ja enkelikarkkeja. Keräsin karkit lasiseen hillopurkkiin, josta ne sitten yksi toisensa jälkeen ovat pikkuhiljaa kadonneet. Kaiken suklaan jälkeen laatikkoon jäi vielä enkelikellon kynttilöitä sekä pieni lahjapussukka, jonka muodosta ja logosta jo osasin päätellä sen sisällön. Tarkoitukseni oli säästää varsinaisen lahjan avaaminen jouluaattoon, mutta Iittalan lahjapussin houkutus kävi liian suureksi. Kurkistin varovasti pussukkaan ja riemusta hihkuen totesin arvaukseni osuneen oikeaan. Pussista löytyi kuin löytyikin tuorein joulumuumimuki. Riemu!

Salainen blogiystäväni oli tehnyt salapoliisityönsä hyvin tietäessään, että keräilen intohimoisesti muumimukeja ja rakastan suklaata. Tämän lisäksi hänen on täytynyt seurata tiiviisti myös Onnenpäivän Facebook-profiilia, jossa ilmaisin huoleni mahdollisesta vaikeudesta löytää enkelikellooni kynttilöitä Yhdysvalloista.

Toisin kuin oli tarkoitus, oli paketistani jäänyt kuitenkin uupumaan kokonaan kortti, josta salaisen blogiystäväni henkilöllisyys olisi tarkoitus ollut jouluaattona paljastua. Ehkä hän halusi jäädä kokonaan mysteeriksi? Epäilen kuitenkin kyseessä olleen silkka vahinko, josta heräsivätkin epäilykseni blogiystävän henkilöllisyydestä. Tässä taannoin yksi tempaukseen osallistuneista nimittäin kertoi kömmähdyksestä postikonttorissa ja käynnistä Iittalan outletissa. Arvaattekos te kuka asialla saattaisi olla?

 

Muut tempaukseen osallistuneet blogit:

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.