Kuusessa

Monessa kodissa joulukuusi koristellaan perinteisesti vasta huomenna. Me olemme kuitenkin USA:han muuton myötä pikkuhiljaa aikaistaneet ja aikaistaneet kuusen koristelua ja tänä vuonna kuusi tuotiin tupaan jo melkein viikko sitten. Kun taloudessa ei ole pieniä lapsia, joiden jouluaattoon pitäisi järjestää ajankulua ennen lahjojen avaamista, niin miksipä en koristelisi kuusta hyvissä ajoin? Kaiken lisäksi amerikkalainen, muotoilultaan täydellisyyttä hipova kuusi on kaikkine koristeineen ja alla olevine lahjoineen niin kaunis ja tuoksuu hyvältä, että mielelläni nautin siitä vähän pidempäänkin.

Jokunen vuosi sitten vierailin amerikkalaisperheessä, joiden joulukuusen jokaisella koristeella oli oma tarinansa. Ajatus oli niin kaunis, että ryhdyin itsekin metsästämään aina matkustaessani joulukuusenkoristeita sieltä missä niitä on ollut tarjolla. Piparkakkumies on tarttunut mukaan Las Vegasista, hirvi Kanadasta, pienet muumimukit Suomesta, Joulupukki rekineen Mammoth Lakesilta ja karhunpennut Yosemitesta. Tänä vuonna mies halusi hankkia kuuseen pienen oravan, minulla ja oravalla kun on molemmilla kuulemma samanlaiset hampaat.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein ihanaa, rauhallista, tuoksuvaa ja maistuvaa Joulua kaikille lukijoille!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.